Актуално
Аз съм циганин и държа на изконното си право да бия другите. Мога да крада безнаказано. Всяко престъпление, което извършвам трябва да се пише като битово.
Аз съм циганин

Гост-автор | 09/01/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Аз съм циганин. Най-малкото - заслужавам безплатен ток и вода. Ако ми се прище да правя секс с деца трябва да го одобрите. Обяснението е, че това е особеност на етноса ми.

Аз съм циганин и трябва да живея в незаконно построена къща на чужда земя. Дали ще е общинска или частна не ме интересува. Вие сте длъжни да ми узаконите къщата, а аз няма да платя нито един лев данък. Това е мое рождено право.

Над мен има политическа и правосъдна протекция. Жандармерията ме пази, защото съм циганин. Гласувам за пари. Това е престъпление, но не и за мен.

Аз съм циганин. Ще имам толкова деца, колкото си поискам. Не се интересувам как ще ги отглеждам и какво ще ядат. За това си има държава.

Аз съм циганин. Децата ми няма да ходят на училище, защото не ми пука за тях. Ще ги пращам да просят и да крадат.

Аз съм циганин. Искам социални помощи. Искам много социални помощи. Аз живея със социални помощи и искам да живея добре. Аз съм елемент от обществото, което няма да работи и един ден, но ще живее щял живот от помощи. Това е мое право.

Аз съм циганин. Ще си карам каруцата, където си искам. Карам автомобил без книжка. Карам пил и надрусан. Ако убия някого най-много да избягам в чужбина.

Аз съм циганин и трябва да се лекувам безплатно. Това е мое циганско право. Аз не подлежа на здравни осигуровки. Дори и да подлежа няма да си ги плащам. Всичко, от което се разболея е спешно. Всичко!

Аз съм циганин и държа на изконното си право да бия другите. Мога да крада безнаказано. Всяко престъпление, което извършвам трябва да се пише като битово.

Аз съм циганин и мога да се разхождам свободно с тридесет и две висящи дела. Аз мога да пребивам стари хора за пари. Деца – също. За мен няма наказания. Това вече го знам.

Аз съм отмъстителен и ако някой ми каже нещо, мога да го убия. И ще го убия.

Това е! Аз съм циганин и се гордея с това. А вие умрете!

Но преди това си платете данъците. Други статии от този авторКоментари