Актуално
Ако не ви е ясно че е време за промяна на системата, „академизирайте“ дали една добра система може да дава такива убийствени резултати? Ако не ви е ясно че Конституцията и законите са лоши и лобистки, пак „академизирайте“ – не е ли време и тя да се промени?
Академичен срам, голям срам!

Гост-автор | 11/01/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Боян Дуранкев, Фейсбук:

На бой отиват само старците-академици?!

С почуда прочетох героичния призив на академиците: акад. Георги Георгиев Марков, акад. Васил Стоянов Сгурев, акад. Благовест Христов Сендов, проф. Александър Чирков, Веселин Борисов Воденичаров, акад. Пламен Иванов Карталов, акад. Стефан Борисов Воденичаров, акад. Константин Димитров Косев, акад. Антон Николов Дончев, член-кор. Иван Гранитски, акад. Васил Гюзелев.

Със сигурност до утре още 101 чл. кор. и акад. ще сложат по един параф отдолу.

Е, и?!

Бих редактирал текста така: „мутрите, бандитите и пладнешките хайдути в България (не само някои цигани-роми) станаха изключително нагли и търпимостта на българското общество се изчерпа за 30 години“.

Е, и?!

Опълчете се на мутрите – те и днес властват!

Опълчете се на бандитите – „приватизатори“ и „концесионери“ – те и днес богатеят!

Опълчете се на пладнешките разбойници – те и до днес лъжат стари баби, убиват и насилват жени и деца, крадат и беснеят по пътищата!

Няма значение кой какъв е – бял или мургав, млад или стар, богат или беден – все една порода диви и варварски български граждани!

Ако не ви е ясно че е време за промяна на системата, „академизирайте“ дали една добра система може да дава такива убийствени резултати?

Ако не ви е ясно че Конституцията и законите са лоши и лобистки, пак „академизирайте“ – не е ли време и тя да се промени?

А ако така подмазвачески призовавате Първия: „след ценните Ви указания компетентните институции (Министерството на вътрешните работи, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на труда и социалната политика, Министерство на образованието и науката, Министерството на правосъдието и др.) ще вземат нужните мерки в най-скоро време да се прекрати това безумие“, то не сте помръднали на милиметър от култа към личността, но сега ви е под ръка друга личност!

Що не подпишете призив до ББ да се спре моралното издевателство над сина, бащата и жената на Румен Радев, дайте, и аз ще подпиша!

Академичен срам, голям срам!

 Други статии от този авторКоментари