Борисов говореше за Елена Йончева, не за Десислава Радева, обясни Габриел

Борисов говореше за Елена Йончева, не за Десислава Радева, обясни Габриел
21-01-2019г.
50
Гост-автор

"Категорично, репликата на Борисов "нахейти ви първата дама, а вие мълчите", беше за Елена Йончева", каза еврокомисарят Мария Габриел по Нова телевизия.

Десислава Радева обаче се припозна в думите на премиера и през нощта пусна саркастичен пост във Фейсбук: "Това надминава и най-смелите фантазии.Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания. Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво ;) Не разбирам каква е моята вина."

Посланията от вчерашната среща на ГЕРБ бяха много ясни – мобилизация, да останем скромни за постигнатото, но ако искаме да изпълваме със съдържание това, което целим – проевропейска развиваща се стабилна България, то това трябва да е придружено с конкретни действия.

Това каза еврокомисарят по цифрова икономика и общество  Мария Габриел в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия.

Тя разтълкува и думите на премиера Бойко Борисов „Ако не ви светне червената лампа, аз ще ви светна синя”.

„Несъмнено ГЕРБ е синята партия в България и аз по-скоро го свързвам със символа на това. Освен това „синьото” е партията за проевропейско развитие на България. Всички европейски символи са сини. В него има и посланието за твърдост, така че мисля, че беше много трезва преценката. Това беше градивна критика, която да позволи по-силна мобилизация”, каза Мария Габриел.

***
Източник: glasove.com

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.