Актуално
Тази дама се казва Сали Милър Гиърхарт, професор в университета в Сан Франциско, гей активист и видна феминистка икона. От години насам тя се е фокусирала върху два предмета - феминист стъдис и лесбиан стъдис. Нейна е знаменитата теза, че "The proportion of men must be reduced to and maintained at approximately 10% of the human race." Когато казвам, че ме втриса от западния левичарски троцкизъм и модерните му каузи, търсещи благодатна почва и у нас - феминизъм, джендър стъдис, 72 пола и т.н., изобщо не се шегувам. Автентичното ляво движение се самоуби в момента, в който подмени борбата за класова справедливост с идентичностния дискурс и се фокусира върху сексуалността на индивида.
Браво на този феминизъм!

Гост-автор | 16/02/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Ирини Зикидис, Фейсбук:

Когато казвам, че ме втриса от западния левичарски троцкизъм и модерните му каузи, търсещи благодатна почва и у нас - феминизъм, джендър стъдис, 72 пола и т.н., изобщо не се шегувам.

Автентичното ляво движение се самоуби в момента, в който подмени борбата за класова справедливост с идентичностния дискурс и се фокусира върху сексуалността на индивида.

Тази дама се казва Сали Милър Гиърхарт, професор в университета в Сан Франциско, гей активист и видна феминистка икона.

От години насам тя се е фокусирала върху два предмета - феминист стъдис и лесбиан стъдис.

Нейна е знаменитата теза, че "The proportion of men must be reduced to and maintained at approximately 10% of the human race."

Тоест, бройката на мъжете трябва да бъде редуцирана и поддържана в рамките на 10% от представителите на човешката раса.

Дамата е автор на множество трудове по темата и уважаван експерт, вдъхновителка на съвременния феминизъм и модерните му влъхви - дунапренените вагини. 

Ашколсун викам аз на тоз феминизъм.

 

 Други статии от този авторКоментари