Актуално
И трите партии сме на мнение, че каквото и да протече покрай евроизборите, ние трябва да продължим мандата. Нека поне един път г-н Борисов да си изкара пълен мандат и да завършим започнатото по програма, защото сега сме на средата, допълни лидерът на "Атака". Това каза в Сутрешния блок на БНТ беше Волен Сидеров, лидер на "Атака" и председател на ПГ на Обединените патриоти.
Волен Сидеров: Нека поне един път г-н Борисов да си изкара мандата

Лентата | 20/02/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

И трите партии сме на мнение, че каквото и да протече покрай евроизборите, ние трябва да продължим мандата.

Нека поне един път г-н Борисов да си изкара пълен мандат и да завършим започнатото по програма, защото сега сме на средата, допълни лидерът на "Атака".

Това каза в Сутрешния блок на БНТ беше Волен Сидеров, лидер на "Атака" и председател на ПГ на Обединените патриоти.

"Кворумът ще бъде осигурен, даже ще се прекратят пътувания, които обикновено депутатите имат в международни организации. Може би няколко седмици ще се отложат тези пътувания, така че ще поддържаме кворума. Може би пък парламентът ще заработи по-делово, защото много често опозицията вкарва едни дебати, които не са по темата, не са в същината на закона", коментира още Волен Сидеров.

"Вчера при г-жа Караянчева имахме събиране и аз предложих правилникът да се поправи така, че да не получаваш пари, когато не присъстваш. Защото те продължават да си получават 1/3 от заплатата, това са сериозни пари, за които повечето българи могат само да мечтаят. Така че, мисля, че това предложение трябва да се приеме", каза Волен Сидеров.

****
Източник: glasove.com Други статии от този авторКоментари