Къде са великите ви ценности бе, либерали?

Къде са великите ви ценности бе, либерали?
11-03-2019г.
35
Гост-автор

Ирини Зикидис, Фейсбук:

Причернява ми като чета такива статии.

В първата, съпругата на джихадист от ислямска държава заявява във видео интервю, че „Коранът разрешава изнасилването и убийствата на жени, които са пленени от джихадисти, защото те вече са тяхна собственост”.  (Виж тук)

Втората отразява инцидент в бежанския лагер Ал-Хол, при който жени и деца на ислямисти са атакували с камъни незабулени сирийки и иракчанки, защото са „неверници, които си показват лицата”. (Виж тук)

Предстои да се вземе решение в коя държава ще бъдат изпратени въпросните жени и деца на ислямисти, както и самите предали се членове на ислямска държава.

Усещате ли мръсотията на посланието на либералните правителства?

"Да, знаем, че сте били в ислямска държава и сте рязали глави на сирийци и иракчани. Палавници такива!

Знаем, че сте изнасилвали жени, че сте клали, горили живи и взривявали християни, язиди, алауити, друзи, кюрди, шиити, умерени сунити. Непослушковци такива!

Сега ще приберем обратно и вас, и вашите жени и деца, ще ви интегрираме я с прегръдка, я с нов дом и силно се надяваме, че ще спрете с пакостите. Няма да има съд, няма да има присъда за престъпленията ви в Сирия и Ирак, все пак сирийци и иракчани не са точно хора, просто от вас очакваме да се кротнете Налудували сте се, айде, стига толкова. Даваме ви индулгенция, напоена с кръвта на жертвите ви".

И къде са великите ви ценности бе, либерали?

Къде са?

Ебах ти безсрамието, прикрито под лицемерната маска на хуманизма.

И понеже сте не само лицемерни, а и прости, тепърва вашите невинни граждани ще страдат от политическата ви импотентност.

По-прости сте и от антиваксърите, които вярват, че организмът на едно детенце няма нужда от защита.

Вие пускате чумата в държавите си, надявайки се, че няма да зарази никой.

Либерални боклуци.

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.