В две поредни съботи Карбовски ще провокира със социалния експеримент „Бабите и Градът” ​

В две поредни съботи Карбовски ще провокира със социалния експеримент „Бабите и Градът” ​
22-03-2019г.
29
Лентата

Понеже новата градска мода е да излезеш от зоната си на комфорт, екипът на предаването реши да впусне в този експеримент не кой да е, а станалите известни като „палавите баби” Дешка и Яна от Горно Драглище.

Карбовски за епизода:

“Изваждаме баба Дешка и баба Яна от село и ги потапяме директно в дълбоките води на софийските потайности. За няколко дни в София те ще живеят живота на градските момичета – онези, чиито дни минават в салоните за красота, фитнес залите, естетичните клиники и чиито нощи са пълни с.... изненади. В първа част на този обществен експеримент гид на бабите в столицата ще бъде - Джулиана Гани. Как ще понесат милите наши родни баби всичко, което се случва на внучките им, ще издържат ли, ще се разбунтуват ли или просто ще се прекръстят.
Честно казано очаквах тези възрастни жени да се възмутят, а те сериозно се забавляваха... Но вярвам, че бабите винаги ще са стожер на любовта и спокойствието, всичко друго, като един нов комунизъм, ще отиде в канала. Защото модата се мени, а бабата е вечна. Помнете ми думата.

Колоритните пазителки на традициите ще се сблъскат челно с модерния свят и ще дадат своята присъда.


Дали ще преоткрият
своите либерални души, отгледани в село Горно Драглище или ще анатемосат големия град, гледайте тази събота от 18:00. Ще бъде епично!

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.