Нека на 26 май всички социалисти бъдат истински ниновисти!

Нека на 26 май всички социалисти бъдат истински ниновисти!
22-04-2019г.
13
Гост-автор

Боян Чуков, Фейсбук:

Вчера на представянето на листата на БСП за евроизборите в Южния парк в София г-ца Цветелина Пенкова, заместник-председател на клуб „Милениум“, възпитаник на Джордж Сорос и служител на банка „Роял Банк ъф Скотланд“ произнесе кратка и истинска „фрий спиич“.

Странно защо медиите пропуснаха да я отразят?

Тя още веднъж потвърди пред събралото се възторжено множество, че първо е европейка, а после българка.

Нейното присъствие в листата на БСП е едно изключително кадрово попадение на г-жа Корнелия Нинова.

Цветелина Пенкова ще мобилизира не само 100% от твърдото ядро на партията, но ще привлече и една значителна част от електоралната периферия на партията.

Нейният пример ще бъде пътеводна звезда за младите хора в БСП, които несъмнено ще последват нейния път, който води до личен успех и професионална реализация, без да бъде необходимо да членуват в БСП.

Това е естествено, младите европейци трябва да се реализират в живота.

Българите ще почакат.

Цветелина Пенкова в соц. евролистата ще амбицира хиляди млади социалисти, особено в провинцията, които чрез емпатия с кадъра на Сорос ще съпреживяват нейната успешна реализация.

И ще работят активно в предизборната кампания, за да пратят г-ца Цветелина Пенкова в ЕП.

Обикновените възрастни социалисти, които в своето огромно мнозинство са български патриоти... също ще бъдат мобилизирани.

Те години наред мечтаят и се борят непрестанно в края на своя живот да изпращат млади кадри на Сорос в ЕП, НС, а най-добре в МС.

Накратко, г-жа Нинова сбъдна мечтата на истинските млади и стари социалисти, които са лоялни на БСП и са от много години в партията.

Най-накрая, те заедно със соросоидните кадри станаха един сплотен и устремен отбор към победа на изборите на 26 май.

Г-жа Нинова с изключително интелигентни и сложни телодвижения успя да сплоти твърдото ядро на БСП, което до този момент бе драматично разединено и постоянно конфликтуваше вътре в партията.

Безспорен успех, който ще остане в историята на БСП!

Със своята пословична скромност, която може да служи за пример, г-жа Нинова заяви пред НС на БСП, че тя няма да носи отговорност за предстоящата съкрушителна победа на евроизборите на ръководената към този момент от нея партия.

Нека на 26 май всички социалисти бъдат истински ниновисти!

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.