Джендър-джихадисти в училище или "Който не е с нас, е насилник!"

Джендър-джихадисти в училище или
20-05-2019г.
136
Гост-автор

Александър Ресиловски, Фейсбук:

Снощи, след като се прибрах от работа, доведената ми дъщеря (на 10-годишна възраст) ми заяви:

- Сашо, в сряда трябва да се облечеш в розово.

- Как така, аз розово не нося!

- Значи си насилник!

- Моля?

- В сряда е денят на розовата фланелка. Учителките ни казаха всички (и момченца, и момиченца) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да дойдем на училище, облечени в розово, за да се борим против насилието. А, който не носи розово е насилник!

- В училище?! Сериозно?!

- Да, нарича се "Ден на розовата фланелка".

Та аз нали съм си един такъв тъмен балкански субект, дето се съмнява във всичко и все търси къде е уловката, се ровнах да видя що е то "Ден на розовата фланелка".

Проверих и открих следното.

"Ден на розовата фланелка" е нещо, което се отбелязва официално в радица училища в България от няколко години.

Основни идеолози на това нещо от "българска" страна са фондация "Анимус" (сещате ли се за Конвенцията?).

А основен външен спонсор на цялата работа е ОУК фаундейшън (които познавам от години с тяхната мисия, както да пропагандират и спонсорират джендъризма, така и да напълнят Европа с джихадисти, предрешени като "клети бежанци").

Разбира се, цялата тая врътка на джендър НПО-тата, завладяли училищата, е отдавна ясна на всички.

Отново люде, изтъкани от алчност и/или омраза използват привидно красива идея, за да пълнят главите на децата с тяхната политическа идеология и да ги индоктринират в едни доста нездрави политически доктрини.

При това използват четвъртокласници, 10-годишни дечица.

Така че нищо ново под слънцето.

Тия филми с гьобелсовите пропагандни похвати на джендър-мигър НПО-тата съм ги гледал много, а и тепърва ще имам много да ги гледам, ама един въпрос не ми дава мира и не зная как да подходя...

Как точно да обясня на 10-годишно момиченце, че тия дето съсипаха родния й град - Харманли, тия, които убиха дядо й, и тия, които изгониха нея, майка й, баба й и брат й от родния им град и дом, в момента й обясняват, че който не е облечен като тях, е насилник?

Как да обясня на детето, че тия снимки с розови фланелки, които ще направят в сряда, в четвъртък вече ще се ползват за пропагандни цели от организации, според които, "За любовта няма възраст, раса, пол и роднинска връзка"?

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.