Публичен дебют на Пеевски в кампанията: Вечеря с избиратели във Велинградско

Публичен дебют на Пеевски в кампанията: Вечеря с избиратели във Велинградско
23-05-2019г.
19
Лентата

Три дни преди изборите за Европейски парламент, вторият в листата на ДПС (и напълно избираем според всички проучвания) Делян Пеевски направи своя публичен „дебют” като участник в предизборната кампания.

Младежката организация на движението от Велинград разпространи кратък текст с много снимки от среща на медийния собственик и неуспял началник на ДАНС с електората от селата Пашови и Света Петка, съобщава бТВ.

Това е първото предизборно мероприятие с участието на Делян Пеевски, което придобива медийна известност.

Появилите се кадри са от заведения в Пашови и Света Петка, като на тях се вижда как Делян Пеевски и Камен Костадинов, член на Централното оперативно бюро на ДПС, в подчертано неформална обстановка (или, както е написано в съобщението: „по „приятелски”) общуват с гласоподавателите на маса по вечерно време.

„Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек, истински обичан и уважаван от своите избиратели”, пишат от МДПС-Велинград.

Самият Пеевски е цитиран да казва: Всички знаем, че бъдещето на една нация са младите хора. Именно затова, ние от ДПС излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, успешни и доказали се хора”.

Отбелязва се също, че депутатът „за поредна година” е уважил традиционната вечеря „ифтар” в Пашови по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан.

Освен него и Костадинов, на място са били и друг депутат – Сергей Кичиков, както и местни политици от ДПС.

***
Източник: glasove.com

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.