Защо няма да гласувам за нашите либерали

Защо няма да гласувам за нашите либерали
25-05-2019г.
2
Гост-автор

Ирини Зикидис, Фейсбук:

Всъщност нещата са много прости.

За много интелигентни хора, копнеещи за промяна в България, представителите на либералните партии наистина се явяват единственият смислен вариант.

Млади, умни, грамотни, образовани навън, говорещи езици, реализирани професионално, носители на европейски ценности, демонстриращи страстна готовност да разбутат кочините като съдебната система - въобще, политици, които будят надежда с това, че са качествено различни от всички дълбоко дискредитирани субпродукти на апартаментчиците от коя да е друга партия.

За онези като мен, които (вероятно си въобразяват, че) са вперили поглед в стратезите на света и се подсмихват под мустак на идеята, че нещо зависи от България, е много по-важно първо Европа да си стъпи на краката.

Защото Европа в момента е пияна стара мома, току-що заразена с хепатит от онези, към които е разтворила гостоприемно обятия.

Никога преди Европа и европейците не са били толкова разделени, объркани и уплашени.

Е, освен по време на войните, разбира се.

Провалът на либералната идеология в Европа е грандиозен.

И това е причината, поради която аз отказвам изобщо да дам шанс на местните им представители, които намирам за абсолютно невежи във външнополитически план, въпреки съгласието ми с тях по редица вътрешни проблеми.

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.