Актуално
Българският Баща НИКОЛАЙ ТОДОРОВ КАРБАНОВ да получи ПЪЛНА институционална и правителствена подкрепа в битката си, защото това НЕ е единствено битка на един БАЩА за сина му, а също и битка за ДОСТОЙНСТВОТО ни като НАРОД, ДЪРЖАВА и ОБЩЕСТВО!
Как да помогнем на Николай Карбанов да си върне детето

Гост-автор | 04/06/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Иво Николов, Фейсбук:

Всички сме ЗА, но ЕТО КАК КОНКРЕТНО да помогнем на Бащата на АТИЛА - НИКОЛАЙ ТОДОРОВ КАРБАНОВ да прегърне отново сина си.

ПРЕДЛАГАМ,

следващият ни Национален Протест да бъде посветен и в ПОДКРЕПА НА НИКОЛАЙ ТОДОРОВ КАРБАНОВ - достойният Баща и български полицай, чийто син е отвлечен "легално" и от тъкмо онази ГЕНОЦИДНО-ПЕРВЕРЗНА система от типа Барневерн, която пробваха да ни пробутат с Проекта за Национална Стратегия за Детето 2019-2030 и тук - в България!

НА ПРОТЕСТА ДА ПОИСКАМЕ:

1. Българският Баща НИКОЛАЙ ТОДОРОВ КАРБАНОВ да получи ПЪЛНА институционална и правителствена подкрепа в битката си, защото това НЕ е единствено битка на един БАЩА за сина му, а също и битка за ДОСТОЙНСТВОТО ни като НАРОД, ДЪРЖАВА и ОБЩЕСТВО!

2. Българският Баща НИКОЛАЙ ТОДОРОВ КАРБАНОВ, да бъде приет и изслушан ЛИЧНО от Премиера и Президента, като му се окаже пълно съдействие и финансова подкрепа, за довеждане на битката за тържество на ПРАВОТО над административния ЮВЕНАЛЕН чиновнически произвол!

3. Холандският посланик да бъде извикан за обяснения във Външно Министерство - защо ДРУГА държава-член на ЕС, в случая - Нидерландия, си позволява да НЕ признава и уважава Българския ЗАКОН и легитимните и окончателни СЪДЕБНИ АКТОВЕ, постановени от Българският НЕЗАВИСИМ СЪД и не означава ли това, че има ОГРОМЕН скандал и проблем в цялостната институционална среда на Европейския съюз?!

4. Държавата да поеме ВСИЧКИ финансови разходи по съдебните и дипломатическите процедури за разрешаване на този случай!

Няма да струва по-скъпо от изпращането на правителствен самолет до Москва (примерно), а СЪЩО става въпрос за ЖИВОТ, а и за ДОСТОЙНСТВОТО на БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ пред Европа и Света!

5. Другите държави правят дипломатически кампании даже и за правата на техни граждани-ЗАТВОРНИЦИ, осъдени в България!

Баща с ЧИСТА Кауза - НЕ може да остане без подкрепа!

ДЪРЖАВАТА е длъжна да излезе с ясна и ангажирана публична позиция!

Моля, организаторите на Протеста, вкл. Hristo Laftchiev, Oleg Alekxeev и всички от срещата в Стара Загора, които приехме да бъдат наши представители - да разгледате СЕРИОЗНО предложението ми!

Ivo Tsolov, ще поемеш инициативата за Варна, нали?!

Само с FACEBOOK призиви и декларации, колко подкрепяме Nikolay Todorov - нищо няма да се постигне!

НЕКА ГО НАПРАВИМ - МОЩНО и така, че ЕВРОПА да чуе България!

И нека видим дали медиите отново ще се направят на СЛЕПИ и ГЛУХИ!

Nikolay Todorov, ГОРЕ ГЛАВАТА!

  Други статии от този авторКоментари