Розовата гвардия мълчи след думите на папата

Розовата гвардия мълчи след думите на папата
14-06-2019г.
47
Гост-автор

Ирини Зикидис, Фейсбук:

“Теориите за социалния пол често не се основават на друго, освен на объркана концепция за свобода в сферата на чувствата и желанията, или на моментни желания, провокирани от емоционални импулси и волята на индивида в противовес на каквото и да е, основано на истините на съществуването."

Това не са думи на Путин, Орбан или Ирини, а на папата.

Същият онзи папа, по когото, едва преди месец и нещо, розовата гвардия примираше от възторг, и сравняваше неговата възвишеност, отвореност и модерност с мазната селска изостаналост на нашите долни православни попове.

Ега ти удара в гръб.

Разбира се, розовата гвардия мълчи.

Мълчи, както мълчи след всеки терористичен акт, преди да дойдат опорките “става дума за бежанец в амок и с тежко детство”, “ама то в катастрофи има повече жертви”.

Ни помен от праведен гняв срещу папата.

Ни помен от саркастични статуси и колажи.

Сал мълчание и обърканост.

След като розовата гвардия месеци наред ни обвиняваше, че не разбираме понятието “джендър”, защото сме прости чобани, комунисти и слуги на Москва, сега католическата църква, барабар с папата, обявяват, че цялата тая лудост е опит да се унищожи природата.

Че понятието “социален пол” е удар срещу здравия разум и законите на биологията.

Аз пък се сещам за едно отворено писмо на бивш член на либерална партия до г-н Христо Иванов, от което разбрах, че лидерите на тази партия са знаели от самото начало какъв капан е заложен в понятието “джендър”.

И че всички дрънканици за простия бай булгар, който поради вродената си тъпота не разбирал, че “джендър” е безобиден “пол” и нищо друго, всъщност са били изкусна манипулация на либралните тарикати:

“Редица уважавани от нас юристи се втурнаха да обясняват, че т. 53 от Обяснителния доклад, не била това, което е. Но и двамата знаем, че Gender Identity е половата идентичност, която ти сам можеш да избереш независимо от физическия пол по рождение. Тази възможност Конвенцията гарантираше с т. 53 и др. Смятам, че LGBT активистите бяха поставили своеобразна политическа "клопка" - ако подкрепиш Конвенцията, то подкрепяш и въвеждане на възможността за избор на полова идентичност-Gender Identity /не само чрез самия текст на Доклада, но чрез всички последващи промени, които ще бъдат неминуеми/. А ако кажеш, че си против Конвенцията, то ти се поставяш в ролята на някой, който е "за" домашното насилие. Имаш ли избор.”

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.