Не трябва да позволим безумието ЛГБТ да стане общоприета норма в Америка

Не трябва да позволим безумието ЛГБТ да стане общоприета норма в Америка
23-06-2019г.
15
Гост-автор
 
На входа на Walmart видях огромна реклама на вода за уста „Листерин“. Бутилката беше разкрасена с цветовете на дъгата и надпис ЛГБТ.
 
Текстът на изложения експонат съдържаше проповед за любовта, уважението и отказа от лицемерие.
 
Защо компанията Johnson & Johnson, чиято собственост е брендът „Листерин“, с такава страст бе приела за необходимо да рекламира извратения начин на живот, разпространен сред по-малко от 3 процента от населението, като нещо прекрасно и фундаментално?
 
Жена ми Мери ми показа снимка от Фейсбук на един филаделфийски политик заедно със сексуалния си мъжки партньор.
 
Сексуалният партньор на политика беше с гъста брада и ярък женски грим, а самият политик беше облечен с пола.
 
Кога стана така, че в Америка всичко успя да се обърне с главата надолу, че ако кажете, че тази съвършено очевидно извратена снимка предизвиква у вас отвращение, веднага ще ви лепнат етикета хомофоб и ще ви накажат жестоко?
 
Главната уловка на активистите от ЛГБТ обществото беше тази, че те успяха да убедят корпорациите и агресивните законодатели да повярват в

лъжата, че хората с ЛГБТ наклонности се раждат такива.

Научно е доказано, че никой не се ражда като ЛГБТ.

Всеки човек обаче, който се осмели да твърди тази истина, рискува да разруши живота си.

За да се убедите в това, само погледнете буквата „Т“ в набора от букви ЛГБТ.

Доктор Мишел Кретела, президент на Американския колеж на педиатрите, обясни, че ако мозъкът на човека от раждането възприема себе си като представител на противоположния пол, дължащо се на фактори предшестващи раждането, то всички близнаци биха имали винаги една и съща джендърна идентичност.

А това не е така.

Идентичните близнаци имат еднакво ДНК.

В този смисъл, ако трансджендърността се определя от гените, то тогава в 100 процента от случаите и двата близнака биха били или трансджендъри, или не.

Но изследванията сочат, че ако единият от близнаците е трансджендър, то в 72 процента от случаите вторият близнак е нормален.

Това е доказателство, че върху идентичността оказват влияние основно събития, случващи се на човека след неговото раждане.

С други думи, трансджендърността е психическо разстройство.

Използвайки лъжата, че хората се „раждат такива“, активистите от ЛГБТ заявяват, че ако отричате техния стил на живот, така както те го разбират, значи сте хомофоб, което е съпоставимо например с това, да изпитваш неприязън към мен, защото съм се родил черен.

Това са пълни глупости, защото моето ДНК потвърждава, че аз съм се родил черен, но то не потвърждава, че аз генетично съм хомосексуалист.

Както вече казах, да се говори открито за тази научна истина не е разрешено, това незабавно ще ви навлече жестоко наказание от агресорите.

Аз намирам, че е мракобесие да не се разрешава публично да се излагат факти, позовавайки се на здравия смисъл и истината.

Всъщност привържениците на ЛГБТ искат от нас да приемем с готовност лъжата, злото и безумието.

Доктор Кретела сподели с мен ужасна история, случила се в една от групите в детска градина в Калифорния.

Учителката прочела на децата две агитационно-поучителни истории за трансджендъри, предназначени за деца.

След като ги прочела, малкия Джои отишъл в тоалетната и се върнал в групата, облечен в рокля.

Учителката казала: „Момчета и момичета, всъщност нашия Джои е момиче, както Джаз от разказите, които ви прочетох. От днес ние трябва да го наричаме Джозефин“.

По този начин родителите на Джои и учителката представили на другарчетата му неговата трансформация.

Това силно смутило останалите деца от групата.

Едно от момиченцата изпаднало в ужас.

Вкъщи след като го изкъпали, майка му го загърнала в хавлиена кърпа.

Минавайки покрай огледалото момиченцето забелязало, че косата му е сресана назад.

То изпаднала в паника и се разплакало, като питало майка си: „Мамо, какво става, в момче ли се превръщам? Не искам да ставам момче. Джои се превърна в момиче. А аз в момче ли ще се превърна“?.

Хора, ще позволим ли на безумната идеология ЛГБТ да травмира невероятно жестоко, безразсъдно и безотговорно нашите деца?

Господ ни заповяда да защитаваме децата си. В Евангелието на Марко, гл. 9, стих 42 е казано: „А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре, ако му надянат воденичен камък на шията и го хвърлят в морето.“

„Аз съм Джаз“ е една от агитационно-поучителните детски книги за трансджендъри, прочетена в детската градина в групата на Джои.

Съвършено безумно родителите на Джаз са пристъпили към промяна на пола му от мъжки на женски, когато той е бил едва на три години.

Как въобще разумни родители могат да направят извода, че тяхното тригодишно дете се е родило в несъответстващо тяло?

Джаз сега е на 17 години.

От торса нагоре той изглежда като момиче и е звезда в собствено телевизионно шоу.

Активистите от ЛГБТ искат да направят изучаването на разказа „Аз съм Джаз“ задължителна част от националната програма в държавните училища.

Това говори, че продиктуваното от правителството сексуално издевателство над децата ще се разпространява в държавните училища по цяла Америка.

Освен това, огромен брой християнски пастори вече започнаха да ни четат проповеди за това, че сме длъжни да се отнасяме толерантно към ЛГБТ хората.

Но въпреки всичко, аз продължавам да се доверявам на Господ.

Отговорните родители казаха „не“ на изучаването на разказа „Аз съм Джаз“ от своите деца в училище.

Прекрасните християнски патриоти от „Съвета за свобода“ също защитават интересите на родителите в тази битка.

Доктор Кретела даде един чудесен пример също в полза на нормалността.

Тя каза, че ако някой иска да си отреже здрава ръка или крак, считайки тази ампутация като нормална за тялото, то професионалните медици ще констатират, че той определено страда от психично отклонение, изразяващо се в синдром на невъзприемане целостността на собственото тяло.

Но ако човек иска да отреже напълно здравите си гърди или пенис, професионалните медици го диагностицират като трансджендър.

Доктор Кретела твърди, че трансджендърността е психично заболяване, което не трябва да се отнася към сферата на гражданските права.

Проблемът е в това, че всички се страхуват да заявят на всеослушание реалните факти и истината относно ЛГБТ идеологията.

Доктор Кретела каза също така, че с нея тайно  се свързват дори медици с леви възгледи, като изразяват своята благодарност за мъжеството й да изрази абсурдността на ЛГБТ идеологията.

Самите те не могат публично да говорят за това, опасявайки се да не загубят работата си.

Когато бях още само едно чернокожо хлапе и през 1950 г. живеех в Балтимор, аз вярвах, че Америка е велик източник на добро за целия свят.

Аз и досега вярвам в това. Смятах, че президентите ни са велики хора, че Рой Роджерс и Супермен също са добри хора, както и моят баща, който винаги се стремеше да постъпва правилно.

Като младеж, вярвах, че политиците ни не могат да лъжат.

Колко съм бил глупав.

Днес младежите учат, че не съществуват утвърдени веднъж завинаги „правилни“ и „неправилни“ постъпки.

Какво стана с нас?

Библейският морал върху, който беше основана Америка, се оказа систематично поставян под забрана от нашите власти.

Демократическата партия, активистите на ЛГБТ, фейковите медии настояват на мястото на библейския морал да дойде диктуваното от държавата сатанинско зло, лъжата и пълното безумие.

Не трябва да позволяваме безумието да стане общоприета норма в Америка.

Оригинал на публикацията: We Must Reject LGBTO Craziness Becoming America’s Accepted Norm

Превод: Никола Стефанов

***
Източник: glasove.com

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.