Актуално
Прочетете внимателно тази статия в The Washington Post. Дори заглавието е показателно: "Имиграцията като репарация за колониализма, промяната на климата и корпоративната алчност. Мигрантите имат право да дойдат на територията на богатите нации, които съсипаха техните държави".
Защо сме длъжни да приемем мигранти на наша територия според "Вашингтон Поуст"

Гост-автор | 25/06/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Ирини Зикидис, Фейсбук:

Прочетете внимателно тази статия в The Washington Post. (Виж тук)

Дори заглавието е показателно: "Имиграцията като репарация за колониализма, промяната на климата и корпоративната алчност. Мигрантите имат право да дойдат на територията на богатите нации, които съсипаха техните държави".

Ето и поантата: "Имиграцията трябва да бъде разглеждана като форма на глобална справедливост. Имигрантите от бедните страни са кредитори, които имат пълното право да изискат събиране на дължимото от богатите западни нации, които са съсипали икономическото и политическото им бъдеще".

Не, не е писана от Маркс, Кастро или Цола Драгойчева.

Написана от популярен американски журналист, отличен с множество престижни награди.

Аз имам само два коментара:

1) Либералното пространство на запад, в съвременната му форма, е изцяло превзето от левичарите.

Без революция, а чрез еволюция, както се оказа.

Българската автентична десница, която се бие в гърдите колко е дясна, докато захлебва с грантове от западни леви партии, е крайно време да проумее, че подкрепяйки крайно опасни каузи като имиграцията, само налива вода в канцерогенните идеи на троцкизма.

2) България никога не е съсипвала никого.

Напротив, ние 500 години сме яли ятагана.

Следващият път, когато решите да обяснявате, как сме длъжни да приемем огромен брой мигранти, които да фалират и без това закъсалата ни държава, помислете добре. Други статии от този авторКоментари