Мъжете са виновни, че не раждаме!

Мъжете са виновни, че не раждаме!
12-07-2019г.
97
Гост-автор

АВТОР: Яна Димова

В последните дни всички скочиха срещу кампанията на Иван и Андрей „Направи го сега“, определяйки я като обидна за женския пол...

Но защо никой не признава истинския проблем?

А именно, че обществото ни е твьрде егоистично, за да сьздаде поколение – жените пазят тялотот си, а мьжете времето си и така децата не се раждат.

Младите жени са заети по цял ден да избират формата на ноктите си, цвета на косата си и да извайват телата си красиви и здрави, докато мьжете са станали типичните принцове, които обещават замьк, но не са готови да дадат и колиба.

Те искат, ако може цял живот да получават само мусака „като на мама“ и да чукат до припадьк без ангажименти.

Всички обвиниха жените за това, че нацията ни изчезва...

Обаче, бьлгарските мьже ги е страх да строят замьци и да имат деца, защото виждат това като края на живота си. Та нали, ако имаш дете трябва да се прибираш в осем, не можеш по цяла вечер да се разкарваш с приятели си, да псувате шампионската лига и пиете бира. Освен това как така ще похарчиш хиляда лева за някаква бебешка количка при положение, че можеш да ги вложиш в някоя плазма или най- новия плейстейшън, например?

Другата причина мъжете да не желаят да създават поколение е, че мъжете не обичат ангажименти. Страх ги е.  Няма да могат да си тръгнат по всяко време, когато новите възможности се появят и са намерили някоя по-добра.

Вечната илюзия, че има нещо по-добро от онова, което имаме...

Докато през това време жените на тези мъже очакват приказката им да се сбъдне.

Дори и тайно да се страхуват да са майки, защото тялото им ще се промени и може да загуби красотата си, вътрешно те го искат и се стремят към това.

И проблемът изобщо не е в тиганите или сутиените с чашка „C“, проблемът е, че мъжете станаха етоистични путки, незнаещи какво искат и нерешителни относно собиствения си живот. 

 И на фона на всичко това, решението на проблема с демографската криза всъщност  е много просто.

За да не изчезнем, трябва мъжете да се грижат за жените си - да им дадат сигурност, да имат кураж и да не ги е страх да чукат БЕЗ презервативи, за да може и жените да започнат да мислят за деца, а не за маникюри.

Или пък греша и не е чак толкова просто, а Иван и Андрей всъщност обиждат мъжете, които отдавна вече явно не са мъже...

 

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.