Емоцията надделя над професионализма, заяви хотелиерът, нападнал израелски туристи

Емоцията надделя над професионализма, заяви хотелиерът, нападнал израелски туристи
15-07-2019г.
10
Лентата

АВТОР: Михаил Стоянов

Хотелиерът Иван Тодоров, който беше задържан в петък от полицията в Слънчев бряг заради проявена агресия срещу израелски туристи, призна, че до инцидента се е стигнало, защото "емоцията е надделяла над професионализма".

По думите му жените, които се оплакаха, че са били нападнати от него, са се държали изключително грубо и са го предизвиквали.

На разпространените от израелските медии кадри от видеото се вижда как Тодоров посяга да удари туристка с репликата "Ей, циганко, вън!" и говори на английски език, а тя отвръща отново на английски с предупреждението "Не ме докосвай!".

Наблизо е детето й. След това мъжът се опитва да ритне друга жена, която снима с телефон, но не успява и пада на земята.

Хотелиерът беше беше освободен в събота вечер, без да му е повдигнато обвинение.

Образувано е досъдебно производство, като все още се разпитват всички участници и свидетели на инцидента.

"Ситуацията е изцяло извадена от контекста на инцидента. След като са пристигнали в хотела, те са си оставили багажа в багажното отделение и са отишли в лоби бара. Там са се държали грубо и са отказали да си платят. Тогава получих обаждане, че в хотела има огромен скандал, и отидох да видя какво се случва", обясни Тодоров.

Той твърди, че при пристигането си е бил нападнат от три жени, които му се нахвърлили "изключително агресивно".

Веднага е подаден сигнал на телефон 112, но по думите му полицията не се е появила в следващите 30 минути.

"Емоцията надделя над професионализма, но моя колега беше наплюта, обиждана и нагрубявана. Винаги бих защитил служителите си. Надявам се, че следващия път, като звъннем на 112, ще има по-бърза реакция", добави Тодоров.

***
Източник: www.dnevnik.bg

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.