Актуално
40-годишният музикант и учител Стоян Владев обяснил пред съда в Стара Загора, че е правил секс с дъщеря си, за да я подготви за живота и твърдял, че не е използвал сила за това, научи „24 часа“.
Бащата изнасилвач пускал порно на дъщеря си, тя споделила за гаврите с класната (Обзор)

Гост-автор | 16/07/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Ваньо Стоилов

40-годишният музикант и учител Стоян Владев обяснил пред съда в Стара Загора, че е правил секс с дъщеря си, за да я подготви за живота и твърдял, че не е използвал сила за това, научи „24 часа“.

Той беше задържан в четвъртък по сигнал на майката, с която са разделени.

Гаврите продължи 3г. Стоян изнасилвал детето си, което било при него. Сега момичето е на 13г.

 Преди раздялата на родителите, които са музиканти, те живеели няколко години заедно с детето в Англия.

Там Стоян пускал на дъщеря си редовно порнофилми, станало ясно в съда.

Бащата започнал да посяга на дъщеря си след завръщането им от Острова, когато с майката се разделили.

Като баща, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни дъщеря му да живее при него. Дори малко преди да бъде арестуван миналия четвъртък, той бил с дъщеря си на море.

 Майката научила какво се случва с дъщеря й едва преди 2 седмици. Момичето неочаквано пропушило цигари. Първо споделило проблема с класната си ръководителка, която съобщила на майката.

 Заседанието на Окръжния съд в Стара Загора протече при закрити врати заради изясняването на интимни подробности от живота на детето.

На него Стоян Владев бил защитаван от служебен адвокат.

Той поискал домашен арест с аргумента, че вече проумял извършеното от него, но трябвало да се грижи за стария си баща.

 Думите му звучали подредено, но съдът назначи психиатрична експертиза, която да покаже дали е нормален и дали може да носи отговорност пред закона.

С детето ще работят психолози.

 Първо Стоян Владев бе обвинен от Районната прокуратура в Казанлък за това, че в периода май 2016 г. до февруари 2019 г. се е съвкуплявал с 13-годишната си биологична дъщеря, като използвал положението си на надзорник на детето.

По това обвинение той можеше да получи до 8г. затвор.

В хода на разследването обаче  станало ясно, че бащата понякога използвал и сила, за да принуди ненавършилата 14 години девойка да прави секс с него – нещо, което той отрече. Юристи обясниха, че това прави деянието по-тежко, което наложило в събота делото да бъде преместено в Окръжната прокуратура в Стара Загора.

При новите обстоятелства на Стоян  Владев е повдигнато обвинение, което може да го изпрати зад решетките за период между 10 и 20 г.

****

Източник: 24 chasa.bg 

 Други статии от този авторКоментари