раЯ

раЯ
26-07-2019г.
67
Мартин Карбовски

Раята ще намери повод за празник, дори ако й отвлекат детето.
Дори и за това ще почерпи, ще събере роднините и ще каже - едни едри башибозуци ни взеха детето, но то така ще получи сериозна кариера във военното дело. А наздраве!

Раята се шегува всеки път, когато я бичуват. Даже се снима със синилата от бича и вика - и аз се тагнах от бичуването, много добре съм излязла - като модерна рая на ивици кръв и кожа.
Раята обича да плюска. Тя се снима по масите и още не знае, че това е първата снимка от ангиографията, рентгена и сцинтиграфията. Като сме най зле - така да сме.

Раята обича да не знае. Да се шегува. Да е скептична. Да е нерешителна, но заедно с това и категорична. Категоричната нерешителност е като да кажеш - аз обичам да плюя властта, ама не искам да се занимавам с нея.
Идеално житейско кредо за всеки, който е на власт.

Раята има своя кеф във всеки фистинг, който си прави с нея Падишаха.
Всичко й е смешно на раята, от екзекуцията на прасета до екзекуцията на журналисти. От умирането на един поминък до купуването на много скъпо оръжие. От избора на тояга до избора на коя страна да се молим тия дни. Много е смешно всичко. Най-смешно е колко сме недъгави и как бягаме.
Може да въртите раята на шиш, тя ще ви направи лека забележка за силата на огъня.
Нещо от сорта, че така не се пали огън. На забележката, че една рая на шиш не бива да се прави на експерт по огъня, може да получите само ругатни.
Свободата на раята е да пцуе, докато я дерат. Да пцуе, но тихо.

Няма да видите една рая да крещи. Ама взели ти децата, убили ти майката, заклали ти ваклия овен - раята не крещи. Тя вярва в Бог, който ще отмъсти за раята. Но никой не знае как се казва Богът на раята. Няма такъв, досега щеше да отмъсти за нещо.

Радостна е раята да я гъчкат, мачкат, бият, стрижат, чукат, дерат, подритват, цапат, презират - важно е на раята да й сипват всеки ден помия и да може да лежи.

Защо не крещи една рая - това е част от дисертациите на интелигенцията на раята. Много сериозен труд.
Защо никой не крещи, ослушва се раята и пак пие, пак налива пак нещо яде. Защо никой не крещи - никой не знае.

А раята нехае.
Тя е специалист по нехаене. Много добър специалист. Несравним. Диктаторите биха се избили за такава рая, но на някои диктатори такава рая им се дава по рождение.
Да, има и щастливи диктатори.
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.