Актуално
Изтърпяхте много, но оценката на Департамента на САЩ мисля, че е достатъчно ясна“, заяви още той на колегите си от кабинета. "Съжалявам, че партньорите ни в дясно нито един път не се опитаха да ни защитят“, заключи премиерът.
Борисов поздрави министрите за работата по сделката за F-16: Наслушахме се на глупости! (ВИДЕО)

Лентата | 31/07/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Премиерът Бойко Борисов поздрави Министерството на отбраната, Министерството на финансите и Министерството на енергетиката работата им във връзка със закупуването на изтребителите F-16. 

Сега финансовото министерство довършва работата си по въпроса, каза той.

"Наслушахме се на глупости, но мисля, че никой не би си помислил извън България, че сме били подвластни на лобизъм и корупционни сделки. Въпреки враждебната обстановка, ви поздравявам за куража, силата и търпението“, каза той на министрите от кабинета.

"Изтърпяхте много, но оценката на Департамента на САЩ мисля, че е достатъчно ясна“, заяви още той на колегите си от кабинета. "Съжалявам, че партньорите ни в дясно нито един път не се опитаха да ни защитят“, заключи премиерът.

Департаментът в САЩ поздрави официално кабинета за решението да купи 8 бойни самолета F-16.

"Поздравяваме премиера Бойко Борисов и българското правителство за тяхната решимост да модернизират своята армия, чрез покупката на тези много способни, оперативно съвместими с НАТО самолети", се казва в съобщението.

***
Източник: epicenter.bg 

 Други статии от този авторКоментари