Граници на човешката низост

Граници на човешката низост
06-09-2019г.
63
Гост-автор

АВТОР: Цветозар Томов

(Бел.ред. Коментарът на Цветозар Томов е по повод публикацията на ПИК с опозоряващи снимки на годеницата на един от кандидатите за кмет на София. Няма да публикуваме линк към съответната публикация, за да не ставаме съучастници в разпространението на този морално недопустим акт.)

Смятам, че индицентът с публикацията надхвърля границите на човешката поносимост към низостта и животинската агресия.
Една мастурбираща жена не извършва престъпление, но тези изроди от така наречената ПИК са престъпници, чието място е в затвора, а не в публичното пространство.
Няма значение дали снимките са фалшиви или не, макар че съм почти сигурен, че са фалшиви.
Няма значение, че тези мошеници от ПИК искат просто да компрометират нечия кметска кампания, макар че личните връзки на г-н Игнатов нямат никакво отношение към тази кампания. В случая няма значение и самата кампания.
Тук става дума за неимоверно циничен опит да разбиеш живота на човек.
Ако отминем този опит без да накажем жестоко (защото друго справедливо наказание няма) неговите анонимни извършители, значи сме общество, което не става за нищо.
Все някой е писал тези гадости, все някой е ретуширал тези "снимки".
Питам се дали кандидатът за главен прокурор г-н Иван Гешев ще изрази някакво отношение към тези, които имитираха "контрапротест" в негова защита, защото, ако не го направи, ще считам, че търси и се нуждае от защитата на точно такива същества, които ми е трудно да нарека хора.
Искам да видя как ще реагират ЦИК, СЕМ КЗЛД, журналистическата общност и всички институции, които трябва да защитават неприкосновеността на личността в България на 21 век.
Питам се имаме ли сили като общество, за да попречим на тази малка и жалка примитивна мафийка, наречена ПИК, да замърсява публичното пространство и професията на журналиста.
Да, ще повторя. ПИК надхвърля границите на човешката поносимост към низостта. Остава да се види дали сме хора, които могат да защитават човешкото си достойнство. И пак ще повторя: майната й на кампанията, тук става дума за друго.

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.