9 Септември през погледа на политическия спектър

9 Септември през погледа на политическия спектър
09-09-2019г.
18
Гост-автор

9 Септември през погледа на политическия спектър:

Десните
======
Днес реват к'ви борци са били. Какви дисиденти са ставали. Провериш ги - членове на БКП - най-отпред на манифестациите. Родителите им директори, бабите и дядовците - герои на социалистическия труд. Иначе цял ден ще иронизираме Бай Тошо колко е лош, за да обясним колко сме отворени и какви граждани на света сме, нищо, че живеете в блоковете на Кеча (строителни войски), ама с това око не виждате добре ми се струва;

Левите
=======
Реват по Бай Тошо и леят прословути клишета в стила "Това, което аз съм построил - вие не можете да го боядисате" (не, че е лъжа). Въздишат по младостта и крайните регулации, като отчаян опит да си припомнят предсказуемост, дори и лоша такава. Вдигат революции и клатят властта, забравяйки, че е добре да се поучим от историята, за да не я повтаряме поне в лошата й част. Почват да набиват рефрен в стил Vica Versa - 30 години стигат.

Герб
======
Те тихичко (днес) седят в кьошето и кротко си "приватизират" националните активи, платени с пари на данъкоплатците, па току виж пак са завъртели някъде палачинката и са изтеглили поредния външен заем, докато първите 2 вида 30 години играят на стражари и апаши заради политическото си късогледство.

***
Автор: Димитър Георгиев Бико

 

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.