Все по-скандални снимки...

Все по-скандални снимки...
12-09-2019г.
24
Гост-автор

Автор: Letiashtata Kozzila Erato

Преди около половин час прочетох, че ПИК разполагат с още по-скандални снимки от предходните, които били толкова скандални, че не подлежали на замъгляване.
Опитвам се да си представя какви могат да са тия снимки, които са ТОЛКОВА СКАНДАЛНИ, ЧЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАМЪГЛЯВАНЕ.

Помните ли филма на Дани Бойл - "28 дни по-късно", където един клетник се събужда след 28 дневна кома и установява, че зомбитата са превзели Великобритания.

Е, така ше стане и след тия все по-скандални снимки. Просто някой ше замине за Куала Лумпур без интернет и като се върне след седмица, ще завари пустош, бродещи кльощави хиени и кретащи старци, които се топлят на варели покрай мъртвото Цариградско, по което се търкалят прокъсани торби от Лидъл.
"Какво става?" ще попита гражданинът
"Пуснаха снимките... опитаха се да ги замъглят..., но не успяха...." ще изхъхри старец край варел. "Хората ги виждаха и се хвърляха от прозорците, неспособни да се справят. Тези, които само ги бяха мярнали, едвам оцеляха и се пръснаха из градове от провинцията. Асеновград, Петрич..."
"А ти защо си тук, старче?'
И тогава старецът ще се обърне и ще облещи белите си зеници към гражданина:
"Защото съм сляп от малък. Като Ванга. Но чух за снимките и още имам ушна инфекция."
"Ебати"
"Но това не е най-страшното!!!" ще продължи старецът "След тях дойдоха ДРУГИ СНИМКИ. Толкова скандални, че не подлежаха на ... публикуване. Опитаха се да ги публикуват и им гръмна редакцията, а после гръмна и АЕЦ Козлодуй." и ше се обърне да покаже как му е пробит черепа от парче от АЕЦ-а, долетяло от Козлодуй.
А гражданинът ще се завтече към летището и чао.

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.