Големите тайни в малките обяви

Големите тайни в малките обяви
18-01-2012г.
228
---

И който не търси – намира
Хората вече свикнаха да питат Гугъл. Научихме, че в интернет пространството можем да намерим всичко, от което се нуждаем – от парфюми и дрехи до коли, жилища, работа и дори нови приятели. Интернет предоставя чудесната възможност да търсим и предлагаме всякакъв вид услуги. Във виртуалното пространство можеш да си купиш бъбрек, да намериш богат чичко за спонсор, ако си на малолетна пък можеш да си заредиш телефона с ваучер, само срещу един стрийптиз по скайп...


Един от сайтовете, бъкан с нестандартни предложения е www.оbiavi.spodeli.info. Още от началната му страница става ясно, че това е сайт за анонимни обяви, който гарантира пълна дискретност на юзърите и коректност спрямо публикуваните от тях „пикантерии”. Другото важно нещо, което сайтът съобщава е, че непълнолетните трябва „да се чувстват поканени да напуснат”, поради нецензурирания език и естеството на публикуваните обяви. НО непълнолетни дори малолетни момичета и момчета съвсем не се възползват от тази покана. Напротив – именно те са най-редовните и активни посетители www.оbiavi.spodeli.info, наред с педофили, фетишисти и други сортове виртуални българи. Дали заради липсата на ограничетелна бариера за достъпа до сайта или заради нетрадиционните обяви, много интернет потребители избират да прекарат свободното си време именно там. 99% от обявите са на сексуална тематика – брутални, скандални и нецензураирани. Поради липсата на легитимиране, съществува и известен процент фалшиви обяви, които са пуснати с цел отмъщение, т.е. някой иска да направи „мръсно” на друг, като публикува обява, че предлага, да речем, секс и оставя чужд телефонен за обратна връзка. И също като в сайт за маркови дрехи, много от обявите са обявени като „реална, сериозна, автентична”. Никъде обаче няма лични имена, в повечето случаи са опоменати само координати на предлагащия/търсещия.



Екипът на WWW.LENTATA.COM реши лично да провери достоверността на част от обявите. Краткият извод: най-бруталните се оказаха и най-реалните.

МОМЧЕ НА 13 ТЪРСИ МОМИЧЕ ДА МУ НАПРАВИ СВИРКА Не съм педофил или нещо такова. Скайпа ми е ***** Ако искате може да си приказваме по скайп за да видите, че не съм голям.

Обява за фелацио, публикувана от 13-годишно момче от Ямбол. Свързахме се с него чрез скайп. От другата страна пред виртуалната камера седеше малко и невинно момченце, което се усмихваше и ни уверяваше, че обявата е пусната от самия него. „Каква обява си пуснал? – Амиии... за свирка.” – приближавайки се до микрофона, плахо и доста притеснено отговори момчето. Говореше тихо, защото родителите му бяха в съседната стая. Освен това сподели, че досега не е имал интимен опит, но смята, че вече му е дошло времето. Разговорът беше много притеснителен и за двете страни. Разочаровахме малкия търсач на френски ласки като му съобщихме, че не сме от Ямбол и няма как.

ТЪРСЯ СТРОГА ГОСПОДАРКА
Аз съм мъж от София на 23 години. Търся строга господарка. Харесва ми да съм подчинен и имам опит. Нямам задръжки. Харесвам връзване в неудобни пози, фистинг, писинг, страп-он, скуиртинг, восък, защипване с щипки, бастинадо, пляскане по тялото, мумифициране, фут фетиш, мъчения и унижения. Skype: ****; телефон: 0878******; e-mail: *****@abv.bg Обявата е реална! На скрити номера не отговарям и най вече на мъже!



Обява, която и да искаш няма как да пропуснеш, тъй като е публикувана в сайта за неприлични търсения и предлагания поне 60 пъти. От този младеж поискахме да разясни термините, които желае да сбъдне чрез интернет запознанство. Външният вид и на това момче беше напълно нормален – като дестките момчета, които се шляят по улиците или се блъскат в градския транспорт. Но външният вид понякога лъже или по-скоро важно се оказва какво таиш вътре в себе си. Биография на обявата: още на 19 години, когато е първа година в колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг, младежът се запознава със своя колежка, с която се оказва че имат общи интереси – извратения секс. Първоначално се обучавал от клипове и информация в интернет, а след това с колежката от първи курс заедно практикували наученото. Имали 2-годишна връзка, а сега търси новата си господарка. След интимното представяне той набързо  обясни всяка една от непознатите думи в обявата. „Писингът”, наричан още и „златни душове” представлява уриниране върху самия роб, „скуиртингът” пък е същото дейсвие само че валят вагинални сокове. „Фистинг” значело сексуална практика, при която се осъществява чрез проникване с цялата длан и понякога с част от ръката във вагината или ануса. Терминът „страп-он” описва секса с пенис-колан, „Бастинадото” е бой с пръчка по ходилата, а с помоща на восъка и щипките можеш да  капеш и щипеш роба по цялото му голо и жадно за издевателства тяло. В заключение благодарихме за  образователното събеседване, посъветвахме момчето да продължи да търси понеже след като сме разбрали пълния смисъл на обявата сме разбрали, че не отговаря съвсем на нашите предпочитания. „Нищо, ще се намерия някоя домина”, отговори през РС-то  едно съвсем нормално момче, търсещо напълно ненормални съвокупления.


ПРЕДЛАГАМ СТРПТИЙЗ ПО СКАЙП
Здравей, нямаш какво да правиш ? А търсиш някакво забавление? Е попаднал си на точното място. Ако искаш да гледаш как правя стриптийз и как маструбирам пред камерката. Намери ме на скайп: ***** първо ми изпрати ваучер на глобул за 10лева и след това си пускам камерата и шоуто започва! :)



Поредната закачка, която грабва вниманието. Тя присъства с различен словоред, публикувана от различни момичета. Явно е нещо актуално в тези „среди”.  Тези девойчета са измислили някаква схема, чрез която показвайки голите си тела он-лайн  припечелват по някой лев. Процедурата: пишеш им кода на ваучера, те го въвеждат в телефона си и чак след като видят, че е валиден включват камерите. И започват да се събличат. В зависимост от размера на ваучера - 10лв. или 15лв., стриптийзът продължава съответно 20 или 30 минути. По-умните или по-срамежливите дори не стигат до разсъбличане – след като вкарат кода, минават „офлайн” или те блокират от скайп. Има и свестни момичета, които свалят дрехите си просто за удоволствие пред непознати виртуални воайори...


ПРЕДЛАГАМ СПОНСОРСТВО НА МОМИЧЕ
Предлагам пари и спонсорство на 14-15 годишно момиче от Варна или околността. само да я ближа. Ако някое момиче има интерес кам обявата тел. за връзка 0893****** ще отговарям и на смс. Гарантирам сигурност, дискретност и коректност от моя страна. На 26 години съм и разполагам с терен. Обявата е реална.


ТИ СИ ТИЙНЕЙДЖЪРКА И ИМАШ НУЖДА ОТ ПАРИ
Ти си тийнейджърка и имаш нужда от пари? Остави скайп и ще те намеря.



СПОНСОРИРАМ УЧЕНИЧКА
Спонсорирам хубава и дискретна ученичка за дискретни срещи. Може и студентка. Пишете ми на мейла: ******@mail.bg. Спонсорството ще го договорим там. Аз съм на 27год. с хубава визия.


Спонсорство или направо меценати на талантливи учащи се. Обявите „търси/предлага” в тази насока са стотици. Момичетата си изкарват от нови ботушки до постоянна безплатна квартира, а бизнесмените имат винаги на разположение млада, освободена и най-важното дискретна дама...

Интернет направи света безплатен, достъпен и нецензуриран. Освен за онези, които търсят квартира, кола или работа, интернет „услужва” и обслужва интересите и на педофили, престъпници, хора страдащи от различни психопатии. Едновременно с това интернет е и в помощ и на детето ви - на 10-годишния ви син или на 13-годишната ви дъщеря. Именно от там, те научават това, което вие им спестявате или от което смятате, че ги предпазвате. Ако щете, вярвайте. Но по-добре седнете пред монитора, напишете „малки обяви” в гугъл и разгледайте онова, което виртуалният свят предлага без цензура и възрастови органичения.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.