Актуално
Бесен съм, защото любимецът на БХК, преди 12 години уби хладнокръвно в центъра на София, срещу църквата Св. Неделя, едно младо момче, студент по право. Един млад българин си отиде, жертва на изрода Джок Полфрийман, който за годините в затвора измисли какви ли не глупости, държеше се арогантно и грубо. Смятам, че наказанието за Джок Полфрийман беше малко, а днешното решение - скандално.
Правосъдие? Справедливост? Ама някъде другаде...

Гост-автор | 19/09/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Карлос Контрера, Фейсбук:

Правосъдие?!? Справедливост?!? Думи, изпразнени от съдържание.

Днес тричленен състав, начело с Калин Калпакчиев/съдия, отявлен политически активист на Да, България и компания, раздаващ акъл за съдебна реформа по националните телевизии/, освободи Джок Полфрийман 11 години по-рано.
Мотивите на съда все още не са ясни, но едно е ясно - хладнокръвен убиец излиза на свобода.
Бесен съм, защото любимецът на БХК, преди 12 години уби хладнокръвно в центъра на София, срещу църквата Св. Неделя, едно младо момче, студент по право.
Един млад българин си отиде, жертва на изрода Джок Полфрийман, който за годините в затвора измисли какви ли не глупости, държеше се арогантно и грубо. Смятам, че наказанието за Джок Полфрийман беше малко, а днешното решение - скандално. Настоявам да бъде преразгледано и без натиск от "правозащитни" организации или посолства.
Правото на живот е най-ценното право, Джок Полфрийман го отне на 20-годишния Андрей Монов и рани друго момче. Напомням, направи го с нож, в центъра на София. Справедливост за Андрей Монов и семейството му! Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!


Андрей Монов

   Други статии от този авторКоментари