Транс семейство отглежда полово неутрално дете

Транс семейство отглежда полово неутрално дете
04-10-2019г.
34
Лентата

Едно нещо, с което ми е трудно да свикна, е изключителната тържественост, с която медиите приемат и разпространяват най-абсурдните твърдения. Заглавията им съобщават, че някой мъж е „бременен“, когато „бременният“ е очевидно жена. Нови истории ни казват, че една жена е изнасилила няколко други жени в женски затвор - но по-внимателен поглед изчиства объркванията ни и разкрива, че всъщност става дума за биологично роден мъж, който е бил осъден за сексуално насилие. Медиите послушно приеха идеологическата терминология, която крие истината от читателите, и разтовариха голяма част от собствената им достоверност в процеса. Обърнете внимание на тази „катастрофална“ история от Дейли Мирър:

Първото британско джендър-флуид семейство, което предизвика национален дебат, защото синът им Стар Клауд е възпитаван като „човек”, а не като „момче” - се готви за тотална трансформация. Родителите Луиз и Ники Дрейвън, които миналата година разказаха своята необичайна история в „Дейли Мирър“ ще се подложат на операция за смяна на пола.

32-годишният баща Луиз, когото Стар сега нарича „мамо“ е решил да стане жена. Майката на момчето, Ники на 31 години - наричана татко от сина си - ще бъде мъж на име Чарли. А дори петгодишното дете е постригало косата си, за да прилича повече на момче, отколкото на момиче.

„Очакваше се“, каза Луиз, роден мъж, биологичният баща на Стар „Започнах трансформацията си през 2011 г., но неща ми пречеха - главно теглото ми..“

Наложило се да отслабне с цели 16 размера - 25-ти номер до 9-ти, за да избегне усложнения които биха могли да се подлучат и да може да се подложи на операцията през декември. Тя добави: „След бариатрична операция беше необходимо много самодисциплина.“

Луиза каза относно операцията за смяна на пола си: "Аз съм имала съмнения през цялото време, но това е просто част от моя преход. Никой не избира тези чувства, но когато хората го правят, те имат нужда от това външността им да съответстват на вътрешността." Луиз също зарязала и ярката си червено-черна коса – обръснала я, след като хормоналното лечение предизвикало нейното изтъняване. Тя казва: "Косата не прави жената - жената прави себе си."

Междувременно Ники - родена жена и регистрирана като родилна майка на Стар - сега се нарича Чарли и планира скоро операция „Жена-Мъж“. Бившата охранителка на нощен клуб каза: „Никога не ми е било приятно да съм жена, но ми отне малко време си го призная. Никога не съм бил щастлив от това, че имам менстуация или гърди. Чувствах, че всичко това е нередно. Така че потърсих дълбоко в себе си и разбрах, че винаги съм искал да бъда мъж. "

Миналата година той разкри, че е пансексуален - някои дни ще се облича като жена, а други като мъж. Сега той се облича единствено като мъж и обвързва с бандаж гърдите си всеки ден. Двойката казва, че синът им е „все още неутрален по пол“ и е щастлив и добре настроен.

Чарли каза: „Той има разбирането на петгодишно дете относно ситуацията. Винаги съм бил татко и Луиз винаги е била мама и това никога няма да се промени. Понякога задава въпроси. Наскоро той ме попита защо трябва да нося бански на басейна, а не просто шорти както другите татковци. Казвам, на Стар, че „мама ще отиде при специален лекар, който ще й отнеме патенцето,“  - думичката, с която той нарича пениса. И казвам, че когато отида при специалния лекар, ще получа своето „патенце“ и тогава ще бъда точно като него. "

Училището на Стар ги подкрепя. Той носи униформа на момче, но може да прибавя аксесоари. Вкъщи е свободен да носи грим, да лакира ноктите си, да се облича като момче или момиче и да играе с кукли. През януари той отрязал дългата си коса и Луиз каза относно това: „Сега размишлява дали ще иска тя да бъде дълга отново или не.“

Двойката се надява да бъде в „идеалните си тела“ до момента, в който Стар навърши 10, но признават, че се притесняват влиянието на ситуацията върху него. Но Луиз настоява: „Всички родители се притесняват. Но операцията ще накара Чарли и аз да се почувстваме пълноценни като хора и да бъдем много по-щастливи. Ако изчакахме до момент, в който Стар е по-голям, той щеше да прекара детството си с родители, които се чувстват непълноценни. “

Чарли каза: „Дотогава трансджендър общността ще бъде толкова разпространена, колкото ЛГБТ общността сега - и това може да бъде само за добро.“

Забележете, че медиите послушно използват цялата транс терминология в тази ужасяваща история - и фактът, че двама дълбоко заблудени хора включват дете в абсурдния си социален експеримент, е представен като алтернативен, може би дори доста забавен начин на живот. В нито един момент не е реално проучване какво се случва тук, тъй като по всяка вероятност голяма част от медиите, като тази „джендър-флуидна” двойка, която има намерение да се самонаранява, смятат, че транссексуалната общност, която се превръща „преобладаваща”, може „да бъде само добро нещо."

Чудя се какво ще каже Стар за всичко това след няколко години.

Източник: thebridgehead.ca

 

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.