Жертвите - палачи

Жертвите - палачи
04-10-2019г.
23
Гергана Дитц

Мъчи ме един въпрос. Tолкова се е впил в съзнанието ми, че не ми позволява да спя, да медитирам, да ям кашу и да си направя пудинг от чия.

Защо никой до този момент не ме е осъдил за сексуално насилие? Дали се дължи на факта, че съм жена или пък има общо с финансовото ми състояние и лъхащия ми на мухъл портфейл?

Не мога да заспя - решена съм - трябва да се погрижа да ме осъдят за сексуален тормоз.

Очевидно, ако един човек не е осъден за „неприличен поглед“, опрял се случайно у плисетата на къса женска пола, то той не е направил нищо значимо.

Понеже развитието на всички събития напоследък може да бъде тълкувана именно така.

Ти си талантлив, правиш нещо смислено и красиво, градиш кариера, ставаш световна звезда, печелиш награди... и след 40 години, някоя възрастна дама си „припомня“, че си допрял случайно с лакътя си гърдите й в претъпкания градски транспорт, когато си бил студент. Съди те – трябват и пари.

После се надига масова женска истерия... „Той ме гледаше по непристоен начин“.

Патология на либерализма, но също така доста добра ниша. Ниша за изкарване на пари.

Преди момичетата лъжеха, че са били изнасилени, за да изкарат някой лев от неподозиращ девствен младеж. Сега това не е необходимо – могат просто да кажат, че са “жертва на сексуален тормоз“.

Това понятие все повече размива ярките си очертания във времето и се превръща в смог – също като него замърсява и замъглява, но здравия разум.

Какво ни остава сега да направим сега? - прозорецът на Овертон се отваря все повече.

 {ARTICLE_ID-7522}

Примерно...

Северноамериканска организация в защита на педофилите(nambla - https://www.nambla.org/) е съвсем легална и спокойно фигурира в пространството, а Пласидо Доминго е съден за сексуален тормоз.

 

Понеже онеправданите виреят в една добре наторена от либералите почва. Техните онеправдани плевели растат, убиват всякаква смислена и красива растителност, скриват гледката към истината – прозорецът на Овертон се разтваря до безкрая, доста по-бързо отколкото някой би предположил, че това ще се случи.

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.