Актуално
О, колко жалко беше... не дори, че всички момичета изглеждаха като проститутки, бяха по долнопробно бельо и силикон, имаха неправомерно количество ботокс и екстеншъни, филърс и н’ам к’во си по себе си, а че материалът, имплантиран на съответните места, явно беше изрязан от мозъка им. Те не знаеха как се казват. Не преувеличавам.
Искра Ангелова: Как на Запад 50 е новото 30, а 40 - новото 20

Гост-автор | 10/10/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Искра Ангелова, Фейсбук

Как на Запад 50 е новото 30, а 40 - новото 20. Ама без пластични операции, моля!

Днес един писател, когото ценя високо, ме попита дали вече съм станала на 40. И аз се засмях. И не му казах възрастта си. Срам ме беше. Мислех си, че макар да се чувствам на 25 или най-много на 30, ако му кажа точно на колко съм... ще му падна в очите ли?! Какво?!

Вижте я Моника Белучи!!! На 54. Как се отнасяме у нас към възрастта? Защо жените тук се срамуват от бръчките си? Вижте я! Неустоима.

Кейт Бланшет, Кейт Уинслет и Пенелопе Круз са секси с неподправената си и изискана красота и годините си - те са лицата на Armani и Lancome.

А тук имах неблагоразумието да гледам 10 минути българска Fashion телевизия... О, колко жалко беше... не дори, че всички момичета изглеждаха като проститутки, бяха по долнопробно бельо и силикон, имаха неправомерно количество ботокс и екстеншъни, филърс и н’ам к’во си по себе си, а че материалът, имплантиран на съответните места, явно беше изрязан от мозъка им. Те не знаеха как се казват. Не преувеличавам.

На Запад висшата мода и високия клас козметика се рекламират с класа, талант, зрялост, изисканост, неподправен стил и сексапил. У нас - турски дизайнери, пайети, будоарест кич и - непростимо за мен - адски голяма липса на ум!  

 Други статии от този авторКоментари