След 8 години мръсни лъжи, пропаганда и манипулации, нещата започнаха да си идват на мястото

След 8 години мръсни лъжи, пропаганда и манипулации, нещата започнаха да си идват на мястото
14-10-2019г.
53
Гост-автор

Ирини Зикидис, Фейсбук

Няколко факта от последните дни:

- След само два дни съпротива срещу Ердоган, кюрдите викнаха на помощ... Асад. Айн ал-Араб, Манбидж, Камишли и Хасаки вече са под контрола на сирийската арабска армия. Кой знае защо, снощи улиците на градовете са били пълни с празнуващи кюрди, излязли в подкрепа на кръволока Асад.

- "Умерената опозиция" от ислямисти в Идлиб, онази същата опозиция, която г-жа Тодорова, г-н Трад и г-н Джасим години наред ни представяха като "борци за свобода" и "демократи", официално се присъедини към турската армия, за да се бие срещу кюрдите. Тази новина причини неописуем шок в клетите глави на всички платени носители на експертиза и безплатни полезни идиоти, тук и по света.

- За разлика от нашите пишман експерти, световната либерална преса, след два дни мислене, все пак реши да уважава поне малко фактите, и - о, чудо - нарече умерената опозиция "екстремисти" и "ислямисти". Няколко изтекли в мрежата видеа спомогнаха за този смайващ катарзис - видеото с "умерени опозиционери" от "ал кайда", които маршируват пред камерата и крещят "Аллах акбар" и видеото с клането на кюрдката Хеврин Халаф, лидер на кюрдска партия и крясъците "Аллах акбар" на "демократите" около трупа й.

След 8 години мръсни лъжи, пропаганда и манипулации, нещата започнаха да си идват на мястото. И боклуците не могат да направят нищо срещу това.

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.