Евгений Дайнов: Нещо не разбирам...

Евгений Дайнов: Нещо не разбирам...
14-10-2019г.
60
Гост-автор

Евгений Дайнов, Фейсбук

Нещо не разбирам. Опозицията се обедини - лява, дясна, център и всякаква - зад кандидати, които да пробият статуквото в Русия, Турция, Унгария, Полша. И пробиха статуквото. Властта изтича от сатрапите и от фашагите; и се създават условията за техния край.


У нас, обаче, всяко предложение за единение срещу злото, което е ГЕРБ, се посреща като гнусно предателство; а най-красивите и умни незабавно призовават за линч на предателите. И на техните приятели. И на приятелите на техните приятели.


Едно от двете:

1. Българските умни и красиви бродят, като напушени герои от рисувани филмчета, из арената на политиката, където се решават не умни, а съвсем реални, твърди и ръбати въпроси свързани със структурирането и функционирането на реалната власт.

2. Българските умни и красиви нямат проблем с ГЕРБ, защото ГЕРБ са десни и ни пазят от комунистите и не ни създават никакви проблеми откъм структурирането и функционирането на властта. И освен това са демократи и евроатлантици. И са особено добри в реденето на павета в София. И очите им такива добри, добри...


Някой сеща ли се за трето налично в тази картинка?

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.