Ден на фалша и гузната съвест

Ден на фалша и гузната съвест
16-10-2019г.
61
Гост-автор

Ден на фалша и гузната съвест. Държавата, която напуска ЕС заради имигрантски натиск и водена от желанието да не бъде солидарна с други народи и държави, отъждествява поведението на агитка от 30 души с мирогледа на една цяла нация. Нека не се връщаме и по-назад в историята, защото не е релевантно, но пак могат да се дадат примери защо този английски морал е така измамен.

Истерията, която се случва днес в британските медии е подготвяна от месеци и от изказванията на треньори, футболисти и обикновени чиновници беше ясно отдавна, че това следва. Още на стадиона с приятели предвидихме публичният линч, който България ще отнесе, без да има реципрочна причина за него.

Всеки разбирач от футбол ще ви каже, че у нас ултрас и наци културата са неразвити в сравнение с държави като Гърция, Сърбия, Полша, Русия, Италия и още десетки други. Проблемът у нас не е в расизма, а и дори да е, конкретно на този мач 99.9% от публиката нямаше никакъв проблем, че в противниковия отбор има представители на други раси. Още повече, че в състава на българския тим има трима цветнокожи.

Разбира се, в общия хор се включва и една традиционна чуждопоклоническа бг групичка, която при всеки удобен повод гледа да критикува народа „мърша“ и „кочинката“.

Какво да се прави. Това е националният ни комплекс – да сме самокритични до самосъжаление и винаги да сме на страната на по-големия, дори когато ни порицава.

Автор: Марио Мишев

Източник:  conservative.bg

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.