Васил Василев: Защо трябва едно дете да отговаря на джендърски анкети, вместо да прочете Яворов?!

Васил Василев: Защо трябва едно дете да отговаря на джендърски анкети, вместо да прочете Яворов?!
18-10-2019г.
149
Гост-автор

Ние сме били много по-напредничави, демократични, свободомислящи и човечни от тези, които днес претендират да ни учат на демокрация, заяви в предаването "Не се страхувай" по ТВ Евроком журналистът Васил Василев.

И даде конкретни примери.

"Французойката получава избирателни права през 1946 г. Българката – през 1937 г.
До 1964 г. французойката е трябвало да има писмено разрешение от мъжа си, за да започне работа и да има банкова сметка.


Според Търновската конституция от 1879 г. всеки роб, стъпил на българска земя, “свободен става“. По това време белгийският крал Леополд II обявява Конго за своя лична собственост и населението придобива робски статут. Започва безпощадна експлоатация. Загиват 10 милиона конгоанци.


До 1950 г. в зоологическите градини в Белгия, редом с камилите и маймуните, са показвали и чернокожи хора.


В австралийската конституция, приета миналия век, коренните жители-аборигените са били третирани не като хора, а като елемент от природата.


До 1949 г. чернокожите американски войници не са могли да ползват писоарите на белите. Расовата сегрегация в САЩ е премахната през 1964 г.


Докато България спасява своите евреи, Франция, Полша, Румъния, балтийските държави и други покорени или съюзени с Германия страни ги предават на нацистите за унищожение.


Днес хора от всички тези страни казват какво се прави и какво не се прави, приемат ни или не ни приемат, карат ни да стоим по чакални и преддверия, налагат ни правила, норми, директиви и ни наказват, ако не се съобразим", каза Васил Василев снощи в предаването си “Не се страхувай“.

"А ние сме били много по-напредничави, демократични, свободомислящи и човечни от тези, които днес претендират да ни учат на демокрация", подчерта той.

"От Европа искали да се изследва дигиталната среда в училище, продължи Василев и затова пуснали в нашите училища анкета – какво се чувства детето – момче, момиче или друго. Сигурно 90 % от децата са питали учителката : “Госпожо, какво е това друго“ ? И ако учителката е минала през семинар, финансиран от някоя фондация, може да каже, че другото е като Елтън Джон. Някое от децата ще иска да стане като Елтън Джон и зарибяването почва. По-податливите и неукрепнали деца могат да тръгнат към педофилските дружинки, хомосексуалните сборища, наркоманията и ранните самоубийства и вместо граждани и отговорни хора да станат търтеи и паразити. Не е ли по-хубаво вместо да отговарят на джендърски анкети, децата да прочетат Яворов, Лилиев, Дебелянов, да научат “Две хубави очи“ или “До моето първо либе“, добави той.

Предаването засегна и многобройните напоследък разкрития за педофилия в католическата църква. За разлика от православните, католическите свещеници не могат да се женят. Следователно не могат да имат законни деца. И практическата, не каноничната причина за безбрачието е, че когато един ден умрат, цялото им богатство - пари, имоти, злато, дарения да бъде наследено не от семейство и деца, а да остане на църквата. И щом не могат да се женят и ги е страх да общуват с пълнолетни жени, защото могат да се разприказват, те посягат на деца. Знаят, че последните, онемели от страх и притеснение, ще пазят срама и тайната в себе си.

Василев се спря и на нарастващото напрежение след излизането на САЩ и Русия от Договора за ракетите с малък и среден обсег. Сега американски ракети Томахоук, изстреляни от базите за ПРО в Полша и Румъния, могат да достигнат Москва за 10-12 мин. Путин обяви, че руският отговор ще е огледален, но ще засегне и центровете, взели решение за нападението. Той не назова поименно Съединените щати, но наблюдателите изчислиха, че ако руски подводници, действащи край американското крайбрежие, изстрелят ракети "Циркон", жизнени центрове на САЩ ще бъдат поразени след 4-5 мин. Според него САЩ и Русия ще тръгнат да търсят изход от напрежението до края на годината. Тогава Тръмп ще е влязъл в кампания и ще иска преди изборите да покаже на американския народ, че е отстранил опасността от унищожаването на американския народ и на света.

 Източник:epicenter.bg

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.