Писмо от една майка: "Помогнете на детето ми да живее!"

Писмо от една майка:
08-11-2019г.
121
Гост-автор

Здравейте, пише ви майката на Димитър Щилиянов на 20 години. Синът ми е болен от РАК на костите - Юинг Сарком, Аскин тумор . В момента се лекуваме в УМБАЛ Свети Георги гр.Пловдив. Детска онкохематология. Историята на заболяването започна миналата година май месец.

След спортна травма на гръдната кост се образува формация колкото малък портокал , беше незабавно опериран от светилото на гръдната хирургия проф. Учиков и неговият екип. Операцията мина успешно, направиха хистология и установиха,че е рак на на костите - Юинг Сарком Започнахме веднага химиотерапия в Детска онкохематология гр.Пловдив УМБАЛ Свети Георги гр.Пловдив. Изкарахме целия протокол за лечение на Юинг Сарком и влезе в ремисия която продължи до юли т.г. Направи рецидив в гръбнака между 5 - 6 прешлен. Нова операция , смяна на 2 прешлена с титаниеви, на ново химиотерапия. Направихме генетично изследване на тумора в Германия база на което се започна с таргетна терапия. Всичко вървеше добре до момента в който не стана химиорезистентен и към нея.

Лекарите правят всичко възможно да укротят тоя ЗВЯР . Започнаха химия по високо рисков протокол, овладяха рака . Планът беше да направим три такива химии и да заминем за Австрия , Виена на хипертермия и имуно терапия в частната клиника на проф. Кллиф. Но организма не издържа на тези химии, 3 седмици е с много ниски показатели и ако направят още 1 такава химия ще го убият. Лекарите взеха решение да приложат тук на място в България имунотерапия. Тя е иновация в лечението на Сарком на Юинг. Не се поема от НЗОК понеже медикамента не е регистриран в България. Един флакон струва 15 000 е. За цялото лечение са ни нужни 36 флакона . По 6 на курс . Вие сами може да пресметне сумата - 540 000 е. Кошмарно скъпо, това е единствения шанс на синът ми да живее.

Има достатъчно проучвания , че терапията ДЕЙСТВА и руши туморите. Със цената и препоръките. Австия остава на заден план. Имаме пари в дарителската сметка и хелп карма само за 2 -3 флакона. Моля ви с цялата си майчина обич - помогнете на детето ми да ЖИВЕЕ.

С уважение: Станимира Миткова Славова

Уникредит Булбанк: BIC UNCRBGSF

BG 55 UNCR 7000 1523 640 936 - в лева.

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.