Един фалшив болничен да ни е проблемът...

Един фалшив болничен да ни е проблемът...
15-11-2019г.
45
Гост-автор

Летящата Козила Ерато, Фейсбук

С този първи неплатен ден болнични ще стане чудесно по фирми и учреждения.

Да, бая хора, които лъжат с болничните, ще спрат. Но и бая хора с грип ще продължат да ходят на работа, защото парите им трябват. Там ще заразяват своите колеги, което е чудесно, защото техните колеги ще си занесат грипа на децата. Децата им ще се разболеят и родителите ще се разболеят и въобще ще настане една феноменална простотия.

Аз съм забелязала следното. Има хора, които си ходят на работа и бачкат много. Когато се разболеят за един ден, отиват при работодателя и викат 'Извинявай, може ли да се прибера, много ми е зле" и работодателят вика "Да, може. Ако и утре си така, извади си болничен". Щото нормалният работник и служител не клинчи от работа и работодателят дори не прави проблем за един ден. На всеки се случва да го заболи зъб.

За сметка на това, има едни хора, които са назначени на един турбо раздути щатове по държавни администрации, седят, клатят си краката и всъщност нямат проблем да ходят на работа, защото нищо не правят.

Едни служители в национални, как да го нарека по-внимателно, структури дето идват за по два часа два пъти седмично да си чекират картите и да пият по едно на обед.

Едни милиони хора зад бюра в Меверето, дето си ровят в носа и ние им плащаме парите, докато полицаите нямат нови обувки.

Някога ще спрем ли да плащаме не първият болничен ден, а целите 365 дни на едни безброй паразити, пък че някой бил изклинчил един фалшив болничен да ни е проблемът.

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.