Актуално
Така действат истинските антикомунисти, консерватори и десни. Само че по някое време ще трябва парламентът да гласува официална титла на Бойко: "Борисов Великолепни, Баща на Българите...
Борисов Великолепни, Баща на Българите...

Гост-автор | 16/11/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Евгений Дайнов, Фейсбук

Тъй като съм много благодарен на ГЕРБ, че са десни, консервативни и ме пазят от комунистите, позволявам си да им предложа челен международен консервативен опит.


Преди вече 15-ина години Сапармурат Туркменбаши Великолепни с указ отмени пенсиите като такива. Обосновката: "В традицията на гордия туркменски народ не виждаме наклонност към просене на милостиня от държавата. Пенсиите са съветско извращение, грубо погазващо нашите традиции. Гордият туркменски народ от хилядолетия се е грижил сам за своите възрастни родители!"


После забрани и съвременното медицинско образование, защото книгите на Авицена (туркмен, разбира се) са предостатъчни за бъдещите лекари. Забрани и хуманитарните дисциплини, защото всичко, което трябва да се знае по въпроса, се съдържа в неговата книга Рухнама.
Така действат истинските антикомунисти, консерватори и десни.

Само че по някое време ще трябва парламентът да гласува официална титла на Бойко: "Борисов Великолепни, Баща на Българите.
Колко му е...

 Други статии от този авторКоментари