Актуално
1️⃣Гробни места се продават на черно. 2️⃣Всяко гробно място, което не се поддържа от близките и не е платено за вечни времена, подлежи на "приватизация" от търговците на гробни места. 3️⃣В схемата за продажба са замесени шефовете на гробищните паркове, определени лица /собственици на погребални агенции/ и опечалените.
Пазар за гробове

Гост-автор | 25/11/2019

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Лилия Божкова, Фейсбук

Румен Бахов, разказва за абсурден случай с липса на покойник в гробно място.
***
Синът и близки на погребаното лице, откриват, че в гроба на техния близък е погребан друг човек, само 2,5 години след кончината му .
Ако, Румен Бахов се завърти около произволно избрано софийско гробище, без микрофон и камера, само да слуша разговори и да наблюдава какво се случва - ще си подсигури предаванията за 6 месеца напред.
1️⃣Гробни места се продават на черно.
2️⃣Всяко гробно място, което не се поддържа от близките и не е платено за вечни времена, подлежи на "приватизация" от търговците на гробни места.
3️⃣В схемата за продажба са замесени шефовете на гробищните паркове, определени лица /собственици на погребални агенции/ и опечалените.
4️⃣Гробно място в Бакърена фабрика по цени на черно, струва около 2 К лева, за сметка на тези в Централни гробища, където цената може да достигне 10 -15 К лева.
Така-че, нищо ново под слънцето не се е случило във Видин.
ЗАКРИВАЙ ‼️

                    Други статии от този авторКоментари