Лъжат се, че могат да ни излъжат.

Лъжат се, че могат да ни излъжат.
30-11-2019г.
45
Гост-автор

АВТОР: Константино Димитров

СЪЩИТЕ, които съчиняват харти-марти и конвенции за защити на жените и децата - същите те твърдят, че да бъдеш жена било въпрос на избор. Тогава - кого защитават - биологичните жени или всички, обявили се за жени?
А обявилите се за жени наистина ли са жени, или просто хора, заели такава роля, защото „така се чувстват“?
Що се отнася до децата, те се стремят да ги превърнат в малки възрастни - едва ли не равнопоставени юридически субекти в семейството. Не напълно, но почти. Поне такава е целта и идеята.
Лукавата „защита“ на „жените“ от техните другари-потенциални насилници произвежда на конвейeр разбити връзки и бракове; лукавата „защита“ на децата от техните родители-потенциални насилници върху тяхното здраве, „психически комфорт“ и „право на избор“ произвежда конвейрно незрели и себични индивиди и подрива свещената отговорност на родителите не само да отглеждат, но и да възпитават тези, които са „плът от плътта“ им.

Мегафеминизмът и мегаинфантилизмът, т.е. обсебващата идея „да защитаваш“ и да изравняваш все и вся водят само до разруха и вживотяване.
Те са насочени към сриване на най-малката, но същевременно, най-важната „държавица“ в едно общество - семейството и богоустановените отношения в него.

Глашатаите на горните лъжи се опитват да ни внушат, че между свобода и разграждане (всъщност, разрушение) няма разлика; с други думи, че разграждането на това, което те наричат „стереотипи“, а всъщност са изконни цивилизационни начала, било освобождаване на човека и навлизането му в новата епоха на свободата.

Може би правителствата на много европейски страни си въобразяват, че зад техните благовидни политики народите не виждат ръката, която ги е надянала като ръкавица, за да осъществи потисничество и разрушение?
Може би си въобразяват, че красивите думи, в които са облечени отровите, идещи от дърпащите конците на ООН ще заблудят народите, и ще ги накарат с готовност да поднесат на тепсия своята изконна нормалност и дадената им от Бога мъдрост?

Много се лъжат. Много се лъжат, че могат да ни излъжат. Много се лъжат, че могат да ни излъжат, че те на свой ред не са прилъгани, или направо, закупени.
Въззванието на Европейския парламент неподписалите Истанбулската конвенция да я подпишат час по-скоро само разкри, че ние, българите, унгарците, словенците и всички други неподписали се намираме в клетка (поместните зависими учреждения), поставена в още по-голяма клетка (зависимото ЕС), която на свой ред е поставена в още по-голяма клетка (също изпадналото в зависимост ООН), а ключът към всичките тези клетки се държи от нечия ръка в мрака. И пазителите (церберите) на всяка една от клетките ѝ се подчиняват безприкословно.
...Тази ръка е космата, с гърчави пръсти и дълги нокти.
Вчера две трети от нашите, на европейците, представители в Европейският парламент извършиха поредния акт-декларация за васалство пред сенките, правляващи Световната централа. Те упорито настояват на своята слепота, и продължават да получават маса народна пара, за да се опитват да ни обработват.
Ние сме ги изпратили там, не за да вършат всемирна революция, насочена срещу божественото естество на човека и богоустановените му взаимоотношения, а точно за обратното - за да се борят за истината, доброто и справедливостта.
А те не го правят - тоест наричат истина, добро и справедливост това, което всъщност е зло, лъжа и потисничество.
 

 

{BANNER_ID-4}

                  

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.