Кой ще спре пътя - убиец Русе-Бяла?

Кой ще спре пътя - убиец Русе-Бяла?
12-12-2019г.
56
Гост-автор

Автор: Владислав Симчев

Последният месец отново четири тежки катастрофи по пътя Русе - Бяла, десетки почернени семейства. Потрошени хора в болниците!

Колко са жертвите на този път само тази година, не знам!

НЕЗАБАВНО Е НЕОБХОДИМ ПЪТ БЕ ХОРА! Не камери, а път! Дали магистрала, дали трилентов, четирилентов, няма значение. Трябва път, защото това е геноцид. Трябваше да го има преди 15 години, но вече не се трае, разберете! Всеки който пътува ежедневно в това време, играе лотария на живот и смърт дали ще се прибере здрав. При това без значение кой е премиер, кой е кмет и кой ще бъде!

Едно на ръка е, че бавно убивате най-хубавия град в България вече 20 години, поради липса на инфраструктура. Но и физически убихте и инвалидизирахте стотици.

Моля Ви, тези от които зависи, или които могат да предприемат ВЕЧЕ крайни мерки, това най-сетне да се случи, пишете тук, обещайте нещо или дайте мнение. Не може да се отлага нито ден повече! Докато стане, патрулки на всеки 5 километра и да прибират всички терористи и малоумници с тирове, бусове и каквито оръжия карат там.

Ако не може да стане бързо, затворете Дунав мост. Прсто го обявете публично - не можем да осигурим безопасна инфраструктура на русенци и затова затваряме границата с Румъния!

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.