Новогодишен хумор от Венци Мицов

Новогодишен хумор от Венци Мицов
02-01-2020г.
28
Венци Мицов

Понеже новата година започна, а вие сте любопитни какви интересни събития предстоят в ефира, аз тайничко с помощта на агенти се добрах до темите, които ще бъдат разглеждани в следващите няколко дни в предаването на Пролет Велкова по Дарик от 10 часа.

Ето висписъка, защото го заслужавате:

02.01 - Как посрещнахме Новата година и докога ще слушаме хора от Дико Илиев, които са част от хомофобията, MAFIQTA, липсата на толерантност- гости - БХК, ЛГБТИ, коментар от Виктор Лилов и две дами от “Център за либерална новогодишна баница”

02.01 - Имените дни - празници на закостенялото мислене и MAFIQTA - гости БХК, Да 16, Виктор Лилов. Включване от общината в Лозенец и коментар от кмета Константин Павлов - Комитата, който забрани празнуването на комунистическите имени дни в район Лозенец

04 и 05 няма предаване! MAFIQTA E VINOVNA!!!!

06.02 - Новата 2020 година - размисли и страсти. Гости БХК, ЛГБТИ. Виктор Лилов не може да дойде до студиото, включване по телефона. Коментар на зам. кмета на Лозенец, защото кмета Павлов в момента води неравна битка за поставяне на джендър неутрални тоалетни в общината.

07.02 - либерална нумерология за 2020 - гост Виктор Лилов, БХК имат събрание, ЛГБТИ се включват по телефона. Кмета Павлов се включва от десния коридор на общината в Лозенец, където току що се е преборил с MAFIQTA в неравната му битка за поставяне на кошчета за разделно събиране на отпадъци. В последната част на предаването - “Мама се казва Иван” - инициатива на НПО “Образователен център площад Македония”.

Това успях да намеря като теми в следващите дни. А сега отивам да си купя някакви вегански лакомства от магазин “Либерален лакомник” в квартал Гевгелийски...

PS. Колаж - Ванката Червенков (блокирал съм го, така, че не мога да го тагна, ма вие му кажете, да знае)

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.