Актуално
Цвети, момичето, което спасяваше книги и е организирала виртуална книжарница след нашето предаване е персона нон грата в.... пунктовете за скрап. Всички далавераджии с тенеке вече не я пускат по складовете, защото е токсична - давали са я по телевизията. Очаквайте продължение. Тя няма да спре да събира книги.
Втори план постфактум

Мартин Карбовски | 08/01/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

 
Две продължения на теми от ВТОРИ ПЛАН ще споделя с вас.
Неща, които няма да излъча по бТВ. Не защото не може, пази Бог. В бТВ всичко можем да излъчим. Още.
Но това са опашки на две теми от последните дни.

 
  1. Цвети, момичето, което спасяваше книги и е организирала виртуална книжарница след нашето предаване е персона нон грата в.... пунктовете за скрап. Всички далавераджии с тенеке вече не я пускат по складовете, защото е токсична - давали са я по телевизията. Очаквайте продължение. Тя няма да спре да събира книги.
  2. След писмо на наш зрител по повод раздаването на безплатна храна в ресторанта на улица Владайска 29 , ние си направихме един прост експеримент.
    Истински представител на голяма държавна компания отиде на опашката за безплатна храна и предложи на повечето от хората, които не са болни... постоянна работа им предложи. Тежка работа, навън, заплата - 900 лв, осигуровки и развитие в службата за упоритите. От сто човека на опашката - нито един не е бил заинтригуван.
Да, това е вторият план на нещата. Има и още, ще продължим да разказваме.
Нека се знае, че след предаването са събрани почти един тон картофи и други храни за ресторанта.
Но пък там никой не си търси работа, това е другата страна на медала.
 

   

 Други статии от този авторКоментари