МЕГАН – ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ОТ АСАНСЬОРА

МЕГАН – ИНСТРУКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ОТ АСАНСЬОРА
11-01-2020г.
116
Степан Поляков

В Бронкс

***

 Меган!

Меган, Меган, Меган...

Най-известната жена на света.

От най-неизвестната актриса /веднъж са я гледали 1-2 млн. в Suits из Щатите/, тя за броени месеци се превърна в най-мразената и най-страстно подкрепяната Принцеса. Как? Омъжи се за Шестия на опашката. Шестият на опашката – но за крал на Великобритания.
Ако Хари беше по-амбициозен, можеше да се пребори направо за Хенри Осми. И тогава да ги подгони всичките. Но засега е само Хари Шести, така да се каже.

Стотина седмици след като пристигна на бял кон в Лондон, мургавата красавица убеди мъжа си да зашлевят шамар на Свекървата.
Направо през пресата й обясни, че си тръгва към родната Америка и общо взето, не й пука за царствените задължения. С цялата световна слава върху себе си, обаче. Слава, постлана върху нея съвсем наскоро от Короната и която тя трябваше да изпълнява в Името на нацията.
А коя е Свекървата? Ами кралицата, самата кралица. Тя е баба на съпруга на Меган - Хари, - но по съвместителство е свекърва. Истинската снаха на Нейно Величество, майката на Хари, липсва.
Да Принцесата на народа, е мъртва! Тя загина. На върха на славата си и обожанието на целия свят. В ужасяващ пътен инцидент.

Заета със себе си от неочаквано връхлетялата я световна слава в Двора на Обединеното кралство, чернокожата актриса вероятно обаче е забравила да разпита своя Хари, дълго време безутешно и невръстно дете, какво се е случило с майка му. Ние също знаем отчасти. Но бихме й препоръчали няколко съвета. Съвети като от вонящите асансьори на Бронкс, които тя е чела по необходимост, докато се изкачва нагоре-надолу в нюйоркските си нощи.

И така, скъпа Меган:

  • Никога не се качвай на черен мерцедес. Ти и без това повече харесваш белите. Но за всеки случай и в бели мерцедеси недей.
  • Не припарвай до парижкия „Риц“.
  • Стой далече от тунели, дори в Ню Йорк.
  • Не ходи да помагаш на тъжни негърчета в Африка за пред световната преса. Макар, вероятно, баба ти там да ти се зарадва.
  • Забрави за „Хародс“ в Лондон, късно е да вземеш дялове. Но на теб, така или иначе, Стела Маккартни ти шие.
  • Не се мотай по яхти край южното френско крайбрежие. Стопля се шампанското /да, знам, че не разбирам/.
  • Наричай Кейт – Камила. Чарлс – Шарли.
  • А накрая, най-важното – изтрий завинаги, ама завинаги телефона на Елтън Джон.

 И каквото и да се случи с теб, Хари Шести ще разбере на другия ден от пресата.

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.