Предстои да видим дали властта ще изяде Божков

Предстои да видим дали властта ще изяде Божков
20-01-2020г.
45
Гост-автор

Автор: Светла Бъчварова | ФБ

Досега си мислех, че като по-умен, предпазлив и гъвкав Васил Божков успява да спаси "от посегателства" цял бизнеса си цели две-три десетилетия и да работи почти без проблеми това, което умее - да прави пари.
 
Оказа се, че и Черепа не може да отърве печелившата си дейност - хазарта - от нечий интерес. Този интерес не е от вчера, но сега вече бе заявен чрез Валери Симеонов с уж благородни намерения - да спаси населението от хазартни залитания. И се вижда, че е възможно Божковият бизнес да бъде взет напълно или частично с могъщата помощ на държавата и с подгряващи услуги на някои медии. След това ще бъде даден непряко на друг.
 
Така стана в последните години с бизнеса на едри риби като Цветан Василев, Ветко Арабаджиев, Николай Банев, Миню Стайков, Гриша Ганчев (частично). И на други, за които в момента не се сещам.
 
Емилиян Гебрев се крепи на повърхността (все още). Около Тимаджиите е тихо. Братя Домусчиеви са с властта. Братя Диневи - не знам, те са герои на светските писания. Георги Гергов е верен на БСП, но два пъти повече на Борисов.
 
Предстои да видим дали властта ще изяде Божков. Няма да разберем кой ще вземе бизнеса му. Понеже сме малка страна, ще се досетим.
А народът все едно ще продължи да търка талончета.
 
 
 
 
{BANNER_ID-4}
 
 
 
 
{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.