Актуално
Долна лъжа и манипулация на всеки един социален работник е „трай си и ще ти върнем детето, ако ли не няма да го видиш!”. Това е чисто и просто коронен номер на всеки един социален работник, за да обработи родителя, да му вземе страха, да го накара да мълчи и бавно да му забие ножа в гърба.
Tрай си и ще ти върнем детето

Гост-автор | 23/01/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Ина Иванова

Като бивш социален работник, ще ви кажа на всички следното, само с рогата напред, особено ако си родител с отнето дете.

Долна лъжа и манипулация на всеки един социален работник е „трай си и ще ти върнем детето, ако ли не няма да го видиш!”.
Това е чисто и просто коронен номер на всеки един социален работник, за да обработи родителя, да му вземе страха, да го накара да мълчи и бавно да му забие ножа в гърба.

Ум не ви достига на какво са способни социалните за достигане на целта (коя е тя, няма да споделя). Нито един филм на ужасите не е по-страшен от това, което съм видяла аз!
Затова имам призив към родителите на Катерина: „Мили родители, не се поддавайте, не се снишавайте, само с борба ще си вземете детето, не с мълчание, не с примирение!”.
Не ви ангажирам с мнението си, но аз съм била от другата страна на монетата, тази от която вие не сте...от сърце се моля да ви върнат детенцето...  

 Други статии от този авторКоментари