Сирия, в която такова нещо никога не е имало

Сирия, в която такова нещо никога не е имало
08-02-2020г.
47
Гост-автор

 

Автор: Дахер Ламот, ФБ

Съдът в Пакистан реши, че момичета, които вече са имали първия си цикъл, могат да бъдат омъжени, дори да са отвлечени и насилствено конвертирани към исляма.

Това по повод зачестилите случаи на отвлечени 13-14 годишни християнски момичета, които след това биват изнасилвани и омъжвани. Този проблем го има от години и в Египет, където също хиляди християнки (от коптите) биват отвличани по същия начин.

Това са законите на "този" шариат. Същият шериат, който е наложен от "бунтовниците" и "борците за свобода" в Сирия, с огнище Идлеб. Сирия, в която такова нещо никога не е имало.

Това е и за онези фалшиви, лицемерни движения като Не ми се обиждай, но" и стотиците такива в Европа, които пускат нагласени забрадени момичета по шериатски (без да си показват косата, щото това превъзбуждало мъжете) и втълпяват на хората, че те са "свободни", "независими" и всичките ние ги дискриминираме.

След което момичето си сваля забрадката, събрала лайкове и нужното й внимание, без да си дава сметка, че милиони момичета, не могат да го направят и биват пребивани, ако излязат на улицата без нея. А други - отвличани и насилствено омъжвани.

Сега няма да чуем вопли на никоя феминистичните или псевдо-хуманитарни организации и движения по тези въпроси, както и по въпросите за 200 -те милиона (според UNICEF) насилствено обрязани жени.

Тези движения се занимават с измислени каузи, използват понякога някои човешки драми, за да се легитимират като обществено значими, а после пробутват различни политически, религиозни агенди.

 

{BANNER_ID-4}

 

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.