Актуално
Предвид правилата на ЕС останахме без земеделие, без производство, без електричество, без хора, без нищо. А те си развиха земеделието, производството, енергоизточниците, и си разпределиха нашата работна ръка. Е, още ли искате да останем в ЕС?
Е, още ли искате да останем в ЕС?

Гост-автор | 12/02/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Мажд Алгафари
България може да е малка държава, но е стратегическа.

За съжаление този факт е пропуснат от нашите управници, които направиха какво ли не, за да ни набутат в ЕС и НАТО, а се очертава да ни натресат и еврото.
ЕС ни прие в състава си не за друго, а за да може да си осигури по-благоприятни за него условия и правила. Ако не се бяхме включили в ЕС, сега можехме да диктуваме правилата такива, каквито ни удовлетворяват.
Огромна част от търговията на ЕС минава през българска територия. Но за съжаление ЕС диктува правилата, а не ние. ЕС печели от тези правила, а не ние.
ЕС налага свои правила, които не винаги са подходящи за България.
Предвид правилата на ЕС останахме без земеделие, без производство, без електричество, без хора, без нищо. А те си развиха земеделието, производството, енергоизточниците, и си разпределиха нашата работна ръка.
Е, още ли искате да останем в ЕС?
Да гледаме как децата ни се трудят, за да направят живота на други държави по-добър, а тук нашите майки и бащи да мизерстват?
Сега, като капак искат да ни затрият и българския лев.
Интересите на България са продадени, както и химна ни.
   Други статии от този авторКоментари