Полфрийман срещу Джамбазки

Полфрийман срещу Джамбазки
17-02-2020г.
30
Лентата
Джок Полфрийман на страницата си в социалната мрежа публикува свой отговор, след като евродепутатът Ангел Джамбазки се възмути от факта, че Полфрийман е поканен като гост на Европейския парламент.
Вижте позициите на двамата.
Ангел Джамбазки, ФБ:
„Така. Представителите на „градската десница“ от ПП „Да, България“ канят своите съмишленици на среща с осъдения убиец Джок Полфрийман в Брюксел, организирана от крайните марксисти, комунисти, климатични екстремисти и болшевики от крайната левица в ЕП.

Пак ще повторя:
- Градската десница ПП „Да, България“;
- Крайната левица в Европейския парламент, Че Гевара, петолъчки, сърпове и чукове, климатична истерия, джендър кресчендо;
- Джок Полфрийман, доказан, осъден убиец, защитаван от антибългарския хелзинкски комитет. Освободен от подпомаганите от чичко Сорос приятели на ДеБъ в „независимия“ съд;
- Среща на всички тях в Европейския парламент.

Нещо неясно?

Всичко е така.“
***
Джок Полфрийман, ФБ:
Виж ти, колегата закононарушител май отново е подпийнал!
Бях поканен от член на Европейския парламент от Ирландия, но след няколко питиета сигурно е трудно да се различи Ирландия от Христо Иванов.
По отношение на затворите, Джамбазки коментира от позицията на тежък конфликт на интереси, не само защото не е ангел, но и защото неговата партия отговаряше за този ресор през последните 3 години.
"Уважаеми г-н Палфрийман,

От името на групата GUE / NGL на комисията  по граждански свободи и вътрешни работи (LIBE) в Европейския парламент с огромно удоволствие бих искал да Ви поканя на нашето изслушване "Затворници в Европа: забравените. Дискусия относно нечовешките условия в затворите на ЕС / която ще се проведе в помещенията на Европейския парламент в Брюксел в четвъртък 5 март 2020 г. от 9.00 до 13.00. г.

Нашата група е много критична към отношението към затворниците в различни държави членки на ЕС и затворническите системи въобще, както от гледна точка на основните права, така и като институция в рамките на правосъдните системи. Поради тази причина организираме заседание за преглед и повишаване на осведомеността за състоянието на правата на затворниците и условията за задържане в целия Съюз.

Седем външни лектори ще бъдат поканени да коментират три различни теми относно затворниците и правата на затворниците, а именно:

1) условия за затвор в ЕС;

2) гледна точка на затворниците и адвокатите относно условията на задържане и третирането на затворници;

3) предизвикателства пред създателите на политики и персонала на затвора.

Ще се радваме, ако приемете да споделите мнението си по втората тема (със специфичен акцент върху условията на задържане в България, собствената ви гледна точка и перспективите на затворниците, с които сте работили \. Представител на "Адвокатите за защита на правата на затворниците бе поканен да обсъдим критични ситуации във френските затвори, а бивш ръководител на Европейския комитет за предотвратяване на изтезания и нечовешко или унизително лечение или наказание ще коментира ситуацията в Белгийски затвори.

Ако решите да приемете поканата ни, както наистина се надявам, нашият персонал ще ви предостави повече информация за събитието, включително подробна програма, както и за работата на комисията.

Силно вярваме, че вашият опит ще бъде изключително ценен за нашата работа. Очаквам с нетърпение положителния ви отговор, оставам на ваше разположение за всяка информация, от която може да се нуждаете.

С най-добри пожелания,
Клеър Дейли
Член на Европейския парламент "
 
{BANNER_ID-4}
 
{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.