Възраждане: Искаме оставката на Бойко Борисов незабавно!

Възраждане: Искаме оставката на Бойко Борисов незабавно!
21-02-2020г.
22
Гост-автор

Искаме оставката на правителството и очакваме да си я подаде незабавно още днес. Не е достойно да ни представлява човек, който е разследван от автономните полицейски сили на Каталуния и антикорупционната прокуратура.

Как ви звучи това, че днес водеща новина в испанските медии е разследване дали Бойко Борисов е свързан със схема за международно изпиране на пари с крайна дестинация Барселона?

Разбира се, една популярна фраза гласи: „Всеки е невинен до доказване на противното“, но самият факт, че министър-председателят на България е разследван, е компрометиращ за външната политика и репутацията на страната ни. Това е недопустимо и е прецедент в българската история.

Надяваме се Бойко Борисов да демонстрира поне малко достойнство като си тръгне сам от Министерски съвет, а не като Нено Димов от Министерството на екологията, арестуван и с белезници.

„За никого в страната не е тайна, че вече десет години ни управлява корумпирано и престъпно правителство. То се състои от хора със съмнително минало, познати на ъндърграунд-средите в България и владее добре „разпъването на политически чадъри“.

Такъв е случаят с Васил Божков и данъка от 200 млн. лева, който дължи. Всеки гражданин, който не си е платил данъците, знае как активно започва да го атакува Национална агенция за приходите (НАП). В този смисъл, какво обяснение ще даде финансовият министър Владислав Горанов?

Как така пропуснаха Божков?

Освен това правителството е некомпетентно, взима пагубни за страната ни решения и изпълнява угодна на чужди правителства външна политика.

Народът и страната ни загиват.

Простият пример е ТОЛ системата, която вече година не може да заработи ефективно – непрекъснатите скандали с винетките, неясния принцип на поставянето и премахването им (по закон е определен принципът по кои пътища е задължителна винетката, а с устно разпореждане това отпада за някои).

За едно населено място отпадат, в друго остават. И това е само един съвсем прост пример за престъпната небрежност и некомпетентност на управляващите. Ние от Възраждане няма да допуснем това да продължава.

Искаме оставката на Бойко Борисов незабавно!

В противен случай народът, воден от нас, ще му я вземе“, каза д-р Костадин Костадинов – председател на Възраждане.

Източник:  vazrazhdane.bg

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.