Актуално
Търси се...спешно...щастлив татко на 8 годишно дете, който да признае че е баща на детето на “миската” и който трябва да е имал поне 5 мил евро към 2012-3 година с ясен произход и след платени данъци. Трудна задача. Но се хващам на бас на кашон 25- годишен Талискер, че няма да е Бойко Борисов.
Търси се таткото...

Гост-автор | 22/02/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

На някой един неизползван презерватив през 2012 г му е струвал (за сега) поне 5 мил. евро. 

Фактите:

Между януари и юни 2013 г. “мис Бикини незнамсикоя година” Борислава Йовчева е единствен управител на две компании в Барселона. След това е баща й, Георги Йовчев, електротехник.

Едната компания притежава магазин за луксозни дрехи на Пасео де Грасиа - една от най-скъпите улици в Барселона. Тази компания е получила преводи за около 2 300 000 евро от Кипър.

Другата компания е купила в Барселона къща за над 2 мил. евро в която живее “миската” с детето си и родителите си. Парите са, според полицията” с произход "физически лица, които не живеят в Испания".

Търси се...спешно...щастлив татко на 8 годишно дете, който да признае че е баща на детето на “миската” и който трябва да е имал поне 5 мил евро към 2012-3 година с ясен произход и след платени данъци.

Трудна задача.

Но се хващам на бас на кашон 25-годишен Талискер, че няма да е Бойко Борисов.

 

 

Автор: Владимир Каролев

 

 

  

  

 Други статии от този авторКоментари