Актуално
Днес моят съпруг ще пътува 6 часа в международен влак без маска и дезинфектант, осигурен от работодателя, аз лично му дадох една маска като тръгна на работа, но утре пак ще пътува и няма кой да му даде! Въпросът ми е какво ще се случи, ако се зарази, кой ще бъде наказан и как ще се погрижи държавата за моето семейство като бъдем изолирани.
ПИСМА ДО КАРБОВСКИ: Заразата...

Лентата | 14/03/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Здравейте,
Чудя се къде са репортерите, за да отразяват какви мерки предприемат работодателите да предпазят служителите си от зараза!
Съпругът ми работи в БДЖ и днес не са им дали никакви защитни средства и препарати, а нали сме в извънредно положение и има заповед на министъра на здравеопадването.
Да не забравяме, че БДЖ е държавна институция, а щом държавата не прави нищо за предпазване на хората - какво очаквате от частниците.
Днес моят съпруг ще пътува 6 часа в международен влак без маска и дезинфектант, осигурен от работодателя, аз лично му дадох една маска като тръгна на работа, но утре пак ще пътува и няма кой да му даде! Въпросът ми е какво ще се случи, ако се зарази, кой ще бъде наказан и как ще се погрижи държавата за моето семейство като бъдем изолирани. Става въпрос за влака Русе - София, който е международен и доколкото разбрах е пълен! Поздрави,
Гергана Нанева!

 Други статии от този авторКоментари