ПЪЛНА КАРАНТИНА. ВЕДНАГА. ЗА ВСИЧКИ

ПЪЛНА КАРАНТИНА. ВЕДНАГА. ЗА ВСИЧКИ
15-03-2020г.
13
Ирини Зикидис

В моменти като този, предпочитам да си затворя устата и да следя внимателно какво казват експертите (медици - вирусолози и статистици), а не Фейсбук палячовците. А експертите казват, че в уравнението все още има две неизвестни, а именно:

1) На този етап все още НЯМА ИНФОРМАЦИЯ дали covid-19 изгражда "herd immunity" и не повтаря след време вече излекувалите се. Останалите подобни вирусни заболявания имат немалка степен на повторяемост, така че работната хипотеза е, че и covid 19 няма да е изключение.

2) На този етап НЯМА ИНФОРМАЦИЯ какви поражения нанася на белите дробове covid 19 сред излекуваните, какво ги чака и кога.

Отговор на тези въпроси ще има след няколко месеца. Ето защо експертите - вирусолози и статистици - препоръчват ПЪЛНА КАРАНТИНА за месец. СЕГА. ВЕДНАГА. ЗА ВСИЧКИ. ЗА МЕН. ЗА ТЕБ.

Да, може да минем между капките и след време новините да се окажат добри. Дай боже да е така. Но КЪМ МОМЕНТА нямаме информация, затова карантината е ЕДИНСТВЕНАТА опция.

Разбира се, 2,96% от българските палячовци имат проблем с това. Те сега ако не изпъкнат с глупост - кога?

Слава на Бога, че тези не ни управляват в момента. Някой вече си е направил труда да събере проблясъците на идиотизъм във Фейса. Аз само споделям.

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.